Предстоящо: Представяне на книгата „Всичко започва от детството”

* На 18 ноември, петък, от 17:30 ч. в зала „Форум”

„ВСИЧКО ЗАПОЧВА ОТ ДЕТСТВОТО” е новоизлязла книга на издателство „Сиела”. Авторката Стела Даскалова е филолог, социален педагог и майка на три деца. След премиерата в София през октомври Троян е следващото място, където книгата ще бъде представена. Срещата е организирана от СОУ „Св. Климент Охридски” и е част от празниците „Климентови дни 2011”.

СТЕЛА ДАСКАЛОВА е подготвила беседа на тема „Най-често срещаните родителски грешки” и очаква откровен разговор с троянските родители. Срещата ще бъде в читалищната зала „Форум” на 18 ноември, петък, от 17:30 часа. Поканени са всички троянци, които се вълнуват от темата.

*****

„Няма безгрешен родител! Но е хубаво, че осъзнатите родители стават все повече и си дават сметка какво огромно значение за бъдещето имат и най-малките детайли в отношението с децата ни. Ако прочетеш тази книга със сърцето си, ще си един от тях!“

Мадлен Алгафари

Назад

20 коментара:

LZ2GPB каза...

Уважаеми троянци (анонимници),
Защо не коментирате това как да възпитавате децата, а за сметка на това постоянно обсъждате боклуците на власт? Може би сте доста тесногръди и посредствени...

С уважение,
Георги Банков

Анонимен каза...

Да, за съжаление г-н Банков, прав сте. Коментарите тук са едва два, както и под други материали за култура и спорт. Прочетох извадки от книгата и съм впечатлена. Имам две малки деца и мисля, че тази беседа ще ми е много полезна. Мъжо се съгласи да гледа дребосъчетата:))), така че - там съм утре. Смятам, че по това колко пълна ще е утре зала "Форум" в читалището ще си проличи доколко всички ние, троянци сме загрижени за нашите деца. Поздравления за организаторите!!!
Елена

Анонимен каза...

Г-н Банков, добър въпрос!
Според мен това е така, защото народът страшно много оскотя, надяват се хората някой да ги оправи и за това са така активни по отношение на жалките ни политици. Сякаш по отношение на възпитанието на децата ни някои от тях са сигурни в своите познания по отношение на възпитанието на децата си, въпреки че са далеч от истината или други от тях които изобщо не хаят за това, но не съдя никого! Всеки сам кове съдбата си и бъдещето на своите деца!

Анонимен каза...

Народът не е оскотял сега. Той си е такъв отдавна. Затова и животът му е такъв. От калпав народ свестен политик не може да излезе.
За тези, които все пак искат да направят нещо за децата си препоръчвам "Как да възпитаваме дете с висок емоционален коефициент" и "Изкуството да бъдеш родител". От 50 прочетени книги за възпитание на деца мисля, че тези са най-добрите. Приложих ги на практика и резултатите са отлични. Възпитанието на децата е част от действията за измъкване от блатото.

Анонимен каза...

№ 2 какво значи "Мъжо се съгласи да гледа дребосъчетата"? Участието на бащата във възпитанието на децата е незаменимо! Важно е и количеството отделено време. Знам един, дето разчиташе, че децата си имат майка. Едното му дете се пребива по улиците с мпс-та, другато никой не го ще.
Стягай се!

Анонимен каза...

№5,какво означава "...другото никой не го ще."?
По-стегнато го давай!

Анонимен каза...

Това значи, че няколко зетьове обикаляха (5 броя), но като я опознаха си тръгнаха. Сега обикаля шести кандидат.

Анонимен каза...

Нима това те учудва?Само боклук има в Троян, и от мъжки и от женски пол.

Анонимен каза...

До №5 от №2- Абсолютно си прав/а - "Участието на бащата във възпитанието на децата е незаменимо!" Става дума за обикновена организация на ежедневните ангажименти и задължения. За втори и последен път пиша тук. Потресена съм как дори под най-положителните материали тук винаги се намира някой, който да опростачва нещата. Нямам предвид теб №5. Очевидно затова сме на този хал.

Анонимен каза...

Уважаеми,
Не се зблуждавайте, че многото коментари относно изборите (не смея да кажа относно политиката: са дело на много хора. Двама-трима озлобени неуспели кандидати за нещо си са авторите на всичките грозни писания. И по-добре, че това не им е приоритет, защото тук съм чел безумни обиди и оскърбления дори за благородни начинания.
А относно дейности с висока степен на обществена полза, няма значение, че няма толкова коментари. Хубавите работи нямат нужда от много приказки, те просто се правят. Дано да има достатъчно посетители тази вечер.

Анонимен каза...

Най-страшното е,че всеки мисли,че е възпитан и е възпитал добре!!!Всеки ден съм свидетел на подобни недоразумения,които няма кой да поправи или не могат да се поправят!

Анонимен каза...

Госин герго еее..банкоф.........върви на м.п.

Анонимен каза...

ТОВА ,ДА СИ ЛЕФФСКАР , Е ДИАГНОЗА ЗА СЕРИОЗНО ОТКЛОНЕНИЕ ОТ НОРМАТА ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ДУХА И СЪЗНАНИЕТО У ИНДИВИДА ... НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ПОНЕСЕ ТОВА СТРАДАНИЕ ... АГОНИЯТА Е БАВНА И МЪЧИТЕЛНА ,СРАМ И ПОЗОР ДО САМИЯ КРАЙ ....

Анонимен каза...

12 и 13 за съжаление медицината е безсилна във вашия случай.

Анонимен каза...

14 ТИ много свириш ,заболяме кура

Анонимен каза...

15 - На мазните балабански цигани кога са ви прекарали интернет?

Анонимен каза...

15 - когато стане дума за деца все си вадиш кура. Диагнозата е ясна. В нормалните държави решават проблеми като твоя с химическа кастрация. В останалите - с механична. Заради такива като тебе ще изгоня децата си в чужбина. Генадий обаче ти е фен и обича дълго време да се обогатява от писанията ти. Жалко за хубавия сайт.

Анонимен каза...

Просто всяко нещо, и всеки повод се използват за решаване на междуособици между ненормални хора, а после се сърдим на педрастващите.Те се учат от нас!??? Въпреки всичко–с уважение!

Анонимен каза...

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4343351

Анонимен каза...

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4345791

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |