Празник на тениса в Орешак

* Организаторите от Сдружение „Ски-тенис клуб” (Троян) осигуриха и почерпка за участниците

В СЪБОТА (5 НОЕМВРИ) в с. Орешак се проведе Отворен ден за родители и деца, трениращи тенис към Сдружение „Ски-тенис клуб” (ССТК) – Троян, научихме от организаторите. Първоначалната идея била децата да покажат придобитите умения в играта на кралете Федерер и Джокович, но неусетно събитието прераснало в малък спортен празник. В който наред с малчуганите се включили и родителите им, а спортовете станали повече – тенис, волейбол и др. За всички била осигурена и почерпка – от членовете на клуба, с подкрепата на местни бизнесмени.

ССТК – ТРОЯН РАБОТИ УСИЛЕНО от това лято и вече 40 деца от общината посещават заниманията по тенис. През зимния сезон ще бъдат организирани и тренировки по ски, както и други масови зимни мероприятия. Предстои и поредният Зимен празник за Купа „Беклеме”, чието миналогодишно издание премина при огромен интерес.

ПРИПОМНЯМЕ – Сдружение „Ски-тенис клуб” (Троян), в чиято управа са Валери Баровски, Минчо Хитров и Йордан Стефанов, на сесията на Общинския съвет – Троян през м. април 2011 г. получи право на безвъзмездно ползване за срок от 10 години на терен 6.5 дка в района на намиращия се в окаяно състояние бивш стадион в Орешак- Ангажиментът на сдружението е да изгради три тенис корта плюс баня и санитарен възел в рамките на година и половина, като предвидената минимална инвестиция е в размер на 30 хил. лв. Заявени са и намерения в по-късен етап да се изгради и мултифункционално игрище.

Т21

Още по темата:

23 коментара:

Анонимен каза...

Още тогава писах по темата...
Това е поредното подсъдно деяние на бандата на Минко Акимов...Даваме на едни наши хора една схема.
30 000 лева са точно един нов автомобил.И нима Община Троян, не можа да инвестира и да разработи мизерния парцел ,от който да печели левове?
10 години безвъзмездно наши хора да смучат от Общинската баница!!!
А Ангел Балев ще благоволи ли някога да отговори колко пари плаща наем за тенискорта до църквата?

Анонимен каза...

Браво на организаторите!!!!!

Анонимен каза...

ПРИВЕТСТВАМ ПРОЯВИТЕ НА СКИ ТЕНИС КЛУБА, ЗАНИМАНИЯТА СЪС СКИ И ТЕНИС ОСИГУРЯВАТ ЦЕЛОГОДИШЕНА И ДЪЛГОГОДИШНА ФИЗИЧЕСКА АКТИВНОСТ. ИМАМ ПРЯКО ОТНОШЕНИЕ КЪМ СЪЗДАВАНЕТО ПЪРВИЧТ СКИ ТЕНИС КЛУБ В СОФИЯ ПРЕЗ 1979 Г. С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ СЕ ВКЛЮЧА В ЗИМНИЯТ ПРАЗНИК НА БЕКЛЕМЕТО.

Анонимен каза...

Абе той Илиян Пеевски се беше заел да докарва футболем клуб Челси от град Лондон в Троян,ама като кацнал Абрамович на стадиона,му съставили акт за неправилно кацане...Та така и на тези "инвеститори",ангажиментът ми се струва толкова реален....

Лальо арпаджика от Чифлика каза...

Бре,бреее ... че то останаха ли бизнесмени в тоя Тройен слад изборити бей? Не са ли сите по Червен бряг веки?

Анонимен каза...

Минчо от Капинчо рече...

Тук таме са артисали тия пусти бизнесмени бре...
Ама и те заплашват да се изнесат,комунисти ги дебнели на всеки ъгъл...

Манол от Кокоши дол каза...

Нищо нямам да кажа, само да се подпиша.

Тихомир от Кози вир каза...

Лалчо,Минчо и ти Манолчокак те бе пичове..а наздраве,аз съм на третата с мезе телешко езиче.

Анонимен каза...

Минчо от Капинчо речи...

Ей бре момци, че добре сме сбрали тук.А,наздраве и от мен,абълкова ракия и зелена салата.Сръбско,Гръцко и баладите на Металика за акомпанент!

Лальо арпаджика от Чифлика каза...

А така,те така,га сме най-зле - все така да сме,наздраве за новия трафопост!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Боже пази България както пише по ръба на старите монети,от патриоти като горния,бих добавил аз.Дето немогат да сторят мокает да пишат ПОНЕ на кирилица,ако ли не грамотно.А нарича останалите необразовани - е нема такъв смех баю ...

Анонимен каза...

Той е воден от патриотичното чуство на всеобща глупост ии гъзеблизачество!
Смешен и глупав си!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Писнало му било!Много бързо бре онзи...А и не знаех, че на "наще хора" им казват вече "патритоти"?!?!
Нещо ми намирисваш на воеводско лайно от бандата на Ачо Балев и архитекта Пенко Всичко Минава През Мен Терзиев...

Анонимен каза...

"Ски-Тенис Клуб"? Едното какво общо има с другото? Нито ските като хората, нито тениса. И къде тренират ски, откриват сезона в Зьолден? Всичката им работа е такава.

Анонимен каза...

Недей сега и така 16-ти, ще вземе Светлю Дочков да се разсърди и да премести пистата в Куртово Конаре.Човекът дава,развива,ако не е той кога ще имате такива хубави състезания на Беклемето?
Хотел направи, та да развивате туризъма там, а ти така да говориш!

Анонимен каза...

Има места за каране на ски, има и такива за пързаляне. А тя пистата не минаваше ли над пътя?

баба Иглика от Зеленика каза...

14-ти,ни са ядосвай баба,ша дигнеш кръвното ...

Анонимен каза...

Още много ще коментирате за Орешак. Има за какво!

Анонимен каза...

Преди да публикувате злобните си коментари,се информирайте как стоят нещата в действителност ! Докога предприемчивите хора, които мислят за децата ни,ще бъдат хулени ?! Не ви ли е срам ?! Кажете : КАКВО НАПРАВИХТЕ ВИЕ ЗА ТРОЯН,ЗА ДЕЦАТА, ЗА ХОРАТА ?!

Анонимен каза...

Ентусиастите от СКИ-ТЕНИС КЛУБА нямат нищо общо с шайката крадци , които се споменават по-горе.

Цеца мустака от Орешака каза...

По цял ден седят и мислят хората му с хора,за децата мислят,за градът,извадихме късмет ние с тях!А мен толкова ме е срам ...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |