Кликайте по за да четете на цял екран, а за да уголемите шрифта - използвайте плъзгача!

5 коментара:

Анонимен каза...

Serykova kashta" - странен начин на изписване на Серякова къща...

Анонимен каза...

Е тва верно е голямо творение - Serykova kashta". :))
Написано е на "чатерски".
А за кавичките няма да се изказвам. :))
Все пак хората са художници, да не обръщаме внимание на правописа. Поне се посмяхме.

Анонимен каза...

Преди да почнете пак да обвинявате всичкихудожници, вземете се поинтересувайте, кой точно го е направил и отговарял за проекта. Много голем иразбирачи сте, но за жалост само в съзнанието си. Поредните два жалки коментара, направо съжалявам, че няма опция: Гласувай за най- тъпите коментари!

Анонимен каза...

И кои ли го е направил? кои ли не разбира от правопис? А кои ли го е удобрил и платил в тоя му меко казано излагащ художниците вид?

Анонимен каза...

Еми познай, де ? Мариела Шошкова говори ли ви нещо? Ако не сега се сетете. Щото не става само с милеене по дръвчетата( не, че е лошо, даже напротив),но требва и акъл :)

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |