Троянските социалисти на Бузлуджа

* 265 членове и симпатизанти на БСП от Троян участваха в честванията на 120-годишнината на левицата * Евгени Узунов лично връчи членската карта на 18-годишната Симона Цочева

„И СЛЕД 120 ГОДИНИ - съвременници на бъдещето”. Това бе мотото на тазгодишния национален събор на БСП на Бузлуджа, който беше посветен на 120-годишнината на левицата у нас и се проведе от 29 до 31 юли, дни преди 2 август, считан за рождената дата на партията. На 120 нови млади социалисти бяха връчени членските карти на историческия връх Бузлуджа, като сред тях бе и 18-годишната Симона Станимирова Цочева – най-младият член на троянската партийна организация.

265 АКТИВИСТИ И СИМПАТИЗАНТИ НА БСП от Троян се качиха на Бузлуджа и взеха участие в честванията на 120-годишнината (сред присъстващите бяха и двамата основни претенденти за кметската номинация на червените на предстоящите мести избори – ексдепутатката Донка Михайлова и изкаралият три мандата бивш кмет на Троян инж. Дилян Енкин – бел. Т21).

МЛАДЕЖКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА БСП връчи награда за млад политик по инициативата „Предай звезда нататък”. Кампанията е за „насочване на поглед към бъдещето на левите идеи”. А символът й е звездата, „обединила много поколения в стремежа им към социална справедливост, равенство и свобода”. Това послание носи и осветената звезда на паметника на Бузлуджа. Членове и симпатизанти поднесоха венци и цветя на берелефа на основоположниците на партията, както и на паметниците на Хаджи Димитър и партизаните от Габровско-Севлиевския отряд.

НАЦИОНАЛНИЯТ СЪБОР започна с политически митинг с участието на председателя на БСП Сергей Станишев и кандидат-президента на социалистите Ивайло Калфин. „Очакват ни може би най-тежките избори за кметове и президент, които съвременна България е виждала. Срещу нашите хора ще се хвърли целия ресурс на държавата на ГЕРБ”, заяви лидерът на партията Сергей Станишев. За хилядите присъстващи (по неофициалната статистика около 50 000 души) празникът продължи с богата художествена програма, като на сцената се качиха поп звездата Миро, DJ Dian Solo и рок групата „100”.

Елена Ройнева, БСП - Троян

43 коментара:

Анонимен каза...

Тея последните пръчове - на въжето!

Анонимен каза...

Вместо коментар ще пеисна тази статия от frognews.bg :
Грешката на норвежкия убиец!
Неделя, 31 Юли 2011

Веднага ви я казвам, без да ви губя времето, понеже знам, че повечето сте на работа.
Значи, според мен, норвежеца Андерс Брейвик, лудият убиец, нещо се е объркал. Не трябваше да стреля по децата на онзи остров. И да се поти излишно да хвърля бомби пред правителствени сгради. Сякаш по-добре би било за целия свят да се качи на Бузлуджа. Тия дни там се събира бая паплач. Дето за 20 години така и не разбра за какво иде реч. А чьом идьот реч, да им го кажа на по-разбираем за тях език.

Така си мисля просто, не че нещо. Хайде живи и здрави. Както винаги съм абсолютно и безусловно прав.

Анонимен каза...

Ами че то капиталистите,олигарсите у нас всичките са от БСП!Егати демагогията.- то бива,бива...

Анонимен каза...

Не пишете против нас тук - нашият електорат не ползва интернет.

Анонимен каза...

Ей СУПЕР ,та то 80годишни баби не палзуват НЕТ

Анонимен каза...

Наистина ли тази смешна и престъпна партия си мисли,че отново може да излъже хората?Лошото е,че приживе си създаде много филиали - Герб,МВРО,Атака,НДСВ и др.под.

Анонимен каза...

Ние сме на всеки километър и така до края на България.Бог да прости.

Анонимен каза...

Абе каквото и да си говорим Енкин си е Енкин, Миню си е Миню.

Анонимен каза...

Кметът Акимов обоснова своето решение да приеме отново издигането си за кандидат за ветровития пост в Троян в условията на криза със своето верую – „40 години съм работил за този град, аз съм човек на действието - научен съм каквото започна, да го довършвам“. В експозето си той говори за спечелените проекти и привлечените средства по оперативните програми, както и за готовите проекти, които са на стойност 70-80 млн.лв.

Това е част от статията на Миню в сайта Troian.com. Каква наглост само- с каквото се заемал го довършвал докрай. Както и града ни не можа за един мандат, трябва му втори за да го довърши.

Анонимен каза...

Преди има-няма няколко часа една колежка ме попита: "Верно ли,че вече имало кмет по ликвидацията?"
Нищо не казах,макар че съм почти сигурен,че има!
Български народе,разбра ли най-после-власт на простаци не се дава!!!!

Анонимен каза...

Гледам първата снимка и за сетен път се уверявам,че момченцата винаги по - приличат на майка си!Вгледайте се внимателно,особено усмивката.Но това ли беше начинът да ни го представят и не е ли малко късно,малко предизборно,а,другари?Децата не са виновни за прегрешенията на родителите си,в това съм напълно убеден.Но пък и двамата да са кандидати за кмет-малко е прекалено!Бедното дете...

Анонимен каза...

Как не ви е срам бе.СРАМ и ПОЗОР сте за БЪЛГАРИЯ.Махнете се бе,завинаги бе и оставете държавата да се развива.Егати лешоядите

Анонимен каза...

Вуйчото на Симеон Дянков е кандидатът на ГЕРБ за Априлци,също беше и уважи мероприятието на комунистите на Бузлуджа така,че огледал се Илия и пак в тия.

Анонимен каза...

(13ти) Откъде знаеш че вуйката на Дянков и кандидат за кмет на Априлци от ГЕРБ е бил на Бузлуджа?

Анонимен каза...

И пак повтарям: Наи добрият комунист е умрелият!

Анонимен каза...

Как откъде знам-нали бяхме заедно ,че се и снимахме за спомен.

Анонимен каза...

Сравнете хората от снимките с Миньо и Бобо Тиквата и тогава продълржавайте да плюете.

Анонимен каза...

Какво да ви сравнявам,като и тия и ония са един дол дренки - червенки.И идва време да ги одрусаме.

Анонимен каза...

15-ти, ти капиталист ли си? Сигурно си много, много богат щом така злобно се изразяваш.Съмнявам се - по-скоро мисля, че си лумпен.

Анонимен каза...

Срамно е, когато Троян умира бавно пред очите ни да плюем по всико живо, което може да работи за града ни. Михайлова и Енкин са сред хората които могат. Да има много други такива? Време е да спрем с омразата и партизанщината и да търсим спасението за себе си и за децата си.

Анонимен каза...

Донка Михайлова изобщо не я познаваме,защо тогава да я избиламе? Енкин ни е до болка познат,знаем на какви неща е способен и дано никога повече не се връща на кметското място!!!И дано Господ да върне на Енкин това което той е направил на хора от града!

Анонимен каза...

Какво могат Михайлова и Енкин , да възстановят ТКЗС в Троян ли . Мястото им е в затвора но понеже са си намерили достоини наследници които заметоха следите им , ще им се размине . Ти явно си някои от роднините на Енкин и се надяваш да те уреди на някоя сладка общинска службичка , но те съветвам да послушаш боко тиквата да се прибереш по г.желязна и да садиш барабой , защото далаверата с Дилянчо няма да стане и следващите пет години пак хората на Миня ще са окупирали сладките общински службички .

Анонимен каза...

Всъщност дали Троян не умира заради разрушителната злоба която мнозина (вкл. и тук пишещи)носят в себе си. Заради отрицанието на всички и на всичко, заради омразата и реванизма.

Анонимен каза...

Троян не умира, той е посритан оттук-оттам от другари комунисти, а именно М.Акимов, С.Данков, Й.Данков, М.Генковски, Д.Енкин, С.Дочков и други знайни и незнайни другари!
Но...
Дошло е време, когато трябва или да им "бием шута" на тези другари или просто да докажем, че в Троян, сме останали хора, които това заслужават!!!

Анонимен каза...

Дилянеее, ела си бе Диляне. Искам си Дилян!

Анонимен каза...

Прав сте 24-ти, Дочков и големия "Данковец", са нещо много лошо за града!
Те бяха и тандем в "Машстрой" и всички виждаме, какви са плодовете от това!

Анонимен каза...

Другарь, %Енкин нещо много нараснал в корема, не се вижа май и п.....а. Горките адреналинки, зор ще видят! Мъкааааааа!

Анонимен каза...

Стига с тия вампири-изпиха кръвта на държавата и хората.

Анонимен каза...

евгений, евгений, не се ли наяде на къщи и имоти, на фабрики и акционерни участия и в момента ти върви ремонта на къщатата за втората ти дъщеря, нямате ли малко срам поне пред вашия електорат. скоро показаха по телевизията един ваш събрат,който ходи при електората си с порше каен, при бедния си електорат. нищо няма да занесете на оня свят лами ненаситни ,голи бяхте преди девети и голи ще си отидете, стомразата на българския народ рано или късно ще ви стигне, ако не вас то вашите поколения. стига ламтяхте, стига се лакомихте, колко още ви трябва за да се натъпчете, колко още ще издевателствувате върху тоя изстрадал народ. и енкин куче небесно не се ли наяде, малко ли открадна та пак си тръгнал към властта, колко апартаменти, колко пари, колко ти трябва та да се наядеш.

Анонимен каза...

24-ти, добре си изредил имената на част от съветниците от ГЕРБ. Пропуснал си Петко и Марин Радевски.Можеше да посочиш и конкретната вина в някои случаи. Например, за да не се газифицира Троян изключително виновен е Светослав Дочков. Той се набута с 10 процента във фирмата, която спечели решението на Общинския съвет именно тя да изпълнява строителството/заради Светльо/ Ядец троянци.А това е най-жестокият удар по града ни - без газ няма промишленост.
Най-малкото трябваше да кажеш, че тези съветници нямат нито едно предложение за четири години.Тяхната мисъл е насочена само към личните им интереси - къде какво да купят и каква комисионна да вземат. Изберем ли ги така ще бъде и през следващия мандат.Затова гласувайте за всяка друга листа съветници, но не и за тези безродници от ГЕРБ.

Анонимен каза...

до 20. да могат, могат да крадат безнаказано и затова пак искат да седнат на народната трапеза.

Анонимен каза...

До № 19
Да капиталист съм по убеждение. И съм по-богат от теб поне душевно.
Колкото до това кой е лумпен - наи вероятно са баща ти и дядо ти от старите БКП-йци.
И пак повтарям: НАИ ДОБРИЯТ КОМУНИСТ Е УМРЕЛИЯТ!!
В мисленето ми няма никаква злоба,уверявам те,че
всеки свободолюбив и разсъждаващ човек мисли по
същия начин.

Анонимен каза...

Дилянееее ела си бе диляне. Искам си Дилян!

Анонимен каза...

33-ти: Като толкова си го искаш - вземи си го за у вас.Вместо тези "островчета" измислени от синът му да беше направил една градска тоалетна,а за злините направени на цели семейства ...да не говорим,помнят го хората.
И тръгнал за Бузлуджа - големият комунист,боже как няма срам този човек!

Анонимен каза...

До 32 - Душевно богатият блести с интелекта си, културата си, толерантността си. Ти, "капиталисте", блестиш със злобата и малокултурието си.Ще си останеш непрокопсаник, дори да изчезнат всички комунисти.Огледай се - след комунизма дойде разрухата.Убеден съм, че и ти си станал по-беден отколкото си бил преди 1989г.

Анонимен каза...

За Дилян Енкин просто трябва да кажем: "Ела зло, че без тебе по-зло!" Това е истината.

Анонимен каза...

До № 35
Да когато изчезнат такива "културни интелектуалци" толериращи и възпяващи комунизма като теб - ще се оправят нещата. Мри си в мизерията, която след вашите 50г. народна власт
оставихте.
И пак повтарям: НАЙ ДОБРИЯТ КОМУНИСТ Е УМРЕЛИЯТ!!

Анонимен каза...

кви социалисти сте бе ,долни предатели да живее комунизма.Никой няма да ви избере г-н Енкин

Анонимен каза...

До 37. Сляп ли си - не виждаш ли, че мизерията дойде след падането на комунизма.Разбирам, че злобата ти е неличима. За разлика от тебе аз, комунистът, ти желая здраве и дълъг живот. Па дано един ден прозреш истината за случилото се и случващото се. Защото най-лошото тепърва предстои.

Анонимен каза...

Аз пък искам да видя снимката на вуйчото на Дянков на Бузлуджа! При положение, че всички ТВ канали показваха цял ден къде се е намирал вуйчото на Дянков на 30 юли - в пресцентъра на БТА в София, където е била представена кандидатурата му за кмет на Априлци.

Анонимен каза...

И последно - кой е кандидат-кмета издигнат от БСП-Троян?

Анонимен каза...

Разрухата дойде след комунизма,защото именно комунистите я създадоха!Човеколюбивите и добронамерени псевдокомунисти!В нормалните държави такива партии никога не са били на власт,защото идеологията им е утопична,а управлението антинационално,безродно и безбожно!!!!Примери от нашата действителност колкото пожелаеш!Симонке леля,скоро да се осъзнаеш и с партийно членство да не се занимаваш!Гледай си младоста и живота без да се ангажираш ни най-малко с БСП-то!!!!

Анонимен каза...

Добре е, че правиш разлика между комунисти и псевдокомунисти. Комунистите създадоха мощна икономическа и социална база на България и Троян,в частност, а псевдокомунистите, псевдодемократите, псевдородолюбците разрушиха и разграбиха създаденото.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |