Потоп удави Ловеч в неделя

* Стихията продължи половин час и направи доста улици непроходими; парче от козирката на „Билла” се стовари върху лек автомобил * Проливен дъжд и в Троян, но без щети

В НЕДЕЛЯ СЛЕДОБЕД (17 юли, около 16:00 ч.) потоп придружен с градушка се изля над Ловеч, научихме от главния редактор на в. „Народен глас” Цветан Тодоров. Щурмът продължил около 30 минути и бил направо страховит, а вятърът гонел 100 км/час. За радост жертви няма, щетите обаче са много; бурята отнесла и част от металната козирка от покрива на хипермаркет „Билла”, която се стоварила върху паркиран наблизо лек автомобил „Фолксваген Пасат” – за късмет без хора в него.

ДОСТА ЛОВЕШКИ УЛИЦИ били залети до непроходимост, сигнали за наводнени помещения пък залели службите. За няколко часа било прекъснато електрозахранването в някои жилищни блокове. След стихията температурите паднали с над 15 градуса.

В НЕДЕЛНИЯ СЛЕДОБЕД И В ТРОЯН валя проливен дъжд, но всичко бе в много по-мек вариант и няма данни за наводнения и други поражения; единствено от с. Голяма Желязна бил подаден сигнал - за закъсал автобус, и на помощ бил изпратен екип от троянската Пожарна (РСПБЗН).

Т21

Снимки – Цветан Георгиев и Калина Михова, „Ловеч днес”

Начало

7 коментара:

Анонимен каза...

господ ги наказва за беззаконието на гриша ганчев и кликата около него.

Анонимен каза...

има господ,и друг път когато разправят че са балканджийски град, да се позамислят първо!
Gorno Trape Rulezz!

Анонимен каза...

Ей! Как пък ви идва на ум да свържете времето с Гриша Ганчев? Политикани!!!

Троянец каза...

Гриша Ганчев е пич и инвестира в Ловеч къде е троянския Гриша Ганчев

Анонимен каза...

Дилян Енкин е троянския Г.Г.,,,проценти навсякаде ,участие ,дялове и т.н.
аааааааааааааааа майтап
човека няма пари за хляб

Анонимен каза...

Енкин е селянин и може да управлява само село...Акимов е същият селянин,не случайно си станаха дружки...За 16 години Енкин-Акимов превърна града ни в село...Гласуваш за Акимов получаваш Енкин.Така че не трябва да се подкрепя нито единия, нито другия. Те са като двуликия Янус.!!!!!!

Анонимен каза...

Единствените виновни за природните бедствия са хората,които изсичат горите

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |