Елица продължава напред в „Гласът на България”

* В събота цял рейс троянски фенове пътуваха до София, за да подкрепят нашето момиче във втория кръг * Ели изпя в дует „Chain of Fools” на Арита Франклин и отново обра аплодисментите

ЦЯЛ РЕЙС ТРОЯНСКИ ФЕНОВЕ на Елица (Наумова) в събота, 23 юли, пътуваха до столицата, за да подкрепят талантливата ни съгражданка в поредния кръг от музикалното риалити „Гласът на България” (шоуто се излъчва по бТВ, реализацията му е поверена на екипа на Слави Трифонов, а треньори на състезаващите се за титлата момичета и момчета от цялата страна са рокаджията Кирил Маричков, примата на попфолка Ивана и попзвездите Миро и Марияна Попова). 30-тината души от пристигналата „целево” троянска агитка, сред тях бабата и сестрата на нашата участничка, получили специални покани, осигуряващи безплатен достъп до мястото на снимките – Зала 2 на НДК.

19-ГОДИШНАТА ЕЛИЦА, която тази година завърши троянското СОУ „Васил Левски” и е добре позната на тукашната публика от многобройните си изяви (училищни и други), започна много силно участието си в „Гласът на България”. Именно на нея при старта на шоуто (18 юли) се падна честта и отговорността да се качи на сцената първа; и направи фурор – всеки от четиримата наставници я похвали и пожела в отбора си, но гласовитата троянка без колебание избра Миро, който пък не скри радостта си, излезе на сцената и горещо я разцелува.

ПО ДУМИТЕ НА ОЧЕВИДЦИ купонът в събота в НДК бил много як (говорим за музикалното шоу, а не за конгреса на БСП, провеждащ се по същото време в Зала 1 на горния етаж – бел. Т21) и битката между кандидатите – изключително оспорвана. В този състезателен кръг участниците трябвало да пеят по двама, като след изпълнението единият от дуета отпадал. Елица заедно с друго момиче изпълнили изключително популярната песен „Chain of Fools” на кралицата на соул музиката Арита Франклин; и двете пели великолепно, но в крайна сметка била предпочетена Елица, която продължава напред. И от нас - браво, Ели! Успех!

ТУК МУ Е МЯСТОТО ДА ПОХВАЛИМ инициатора на пътуването до София – колежката от ТВ „Оптиспринт” Краси Коларова. Както и Община Троян и лично кмета Минко Акимов, които откликнали на идеята и осигурили средствата за транспорта до столицата и обратно.

Т21

8 коментара:

Анонимен каза...

лично кмета Минко Акимов, осигурили средствата за транспорта до столицата и обратно.Браво, Ели! Браво,Минко ! Горди сме!

Анонимен каза...

Браво на Ели!!Блазе им на троянските деца до изборите,чак сега имат шанса да разберат ,че имало и политици в този град.Наред са да развържат кесийте и другите кандидати за наесен.Хайде Диляне,Бойко вие сте наред има много детски прояви за спонсорирване изоставате в п.р.

Буквоеда каза...

ChAin of...
Браво на момичето :-)

troyan21 каза...

Прав си, поправихме, благодарим.

Анонимен каза...

Ma това на заден фон уеко в десно,Фалко фалконети ли е бе? Вие него,не го ли познавате?

Анонимен каза...

5 ти пии си апчетата , че маи си на същото дереже кат брадчедите на фалко - папагалите .

Анонимен каза...

6-ти какви маИ по-точно,за хляб ли? И кой му е браДчед на Фалко,Брад Пит ли.

Анонимен каза...

Стискаме палци за напред. С нея да стане известен града ни. И когато те награждават, не благодари на кмета, защото таланта е едно, а политиката в Троян мирише

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |