Джудо: Втори голям турнир в Троян

* 26 медала за джудистите на „Чавдар” (Троян) * Матев връчи плакет за заслуги на Борислав Цеков-Фачо

ЗА ВТОРА ПОРЕДНА ГОДИНА Троян бе домакин на голям турнир по джудо от национален мащаб (този път само в малките възрастови групи). Организатори на състезанието бяха троянският клуб по джудо и самбо „Чавдар” и амбициозният му мениджър и треньор Николай Матев, а схватките се проведоха в зала „Чавдар” (4 юни). 13 клуба и общо 222 състезатели се бориха за медалите, като троянските джудисти за пореден път доказаха, че са сред най-добрите.

И МАКАР ДА СЕ ЗНАЕ, че „у дома и стените помагат”, не това бе причината за общо 26-те троянски медала – 8 златни, 8 сребърни и 10 бронзови. Разбира се, причината е другаде – в добрата клубна организация, качествения тренировъчен процес и победителския дух; а зад всичко това стоят определени личности, най-важната вече я споменахме (Матев). На официалното откриване той пък връчи плакет на един от изявените си състезатели и верен съмишленик и помагач през годините – 19-годишния Борислав Цеков-Фачо.

Т21

8 коментара:

Анонимен каза...

които си може го може

Анонимен каза...

...рече дядо, и го отпери на секретарката...

Анонимен каза...

...отпери, отпери дядо ти, но добре че аз бях там та да дооправя секретарката, че щеше да си остане неоправена.

Анонимен каза...

Браво на Николай Матев и на момчетата!!!!!!!

Анонимен каза...

...трябва да се помага когато можем...а и щом става въпрос за онази работа, няма как ...

Анонимен каза...

Браво на НИколай Матев за всичко което е направил,но е време някой в общината да се замисли защо началник на спорта е спускач със шейни а не спортист и педагог като Матев????????????

Анонимен каза...

Защото комунистическите правила повеляват ,свои и наши да заемат сладки държавни службички...
Браво на Матев!

Анонимен каза...

Уточнение:Кърлингът не е спускане с шейни,а хлъзгане на нещо като голям камък,като пред него 2-3ма търкат пода за да става по-лесно хлъзгането. Ако К. Стоименов беше спускач с шейни,ще си кажем.."Хайде ,то нали сме планински район,трябва да се развива този спорт", обаче не виждам като е такъв специалист да е направил нещо за кърлинга в Троян/ако изобщо е специалист/.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |