Цигани се клаха по Гергьовден в Троян

* Чичо и племенник настанени в МБАЛ – Троян, младият бере душа

ВЕЧЕРТА НА 6 МАЙ (петък, Гергьовден) в незаконното циганско обиталище край големия завой по пътя за с. Балабанско, над троянския квартал "Буковец", става сериозно меле и двама от млатещите се роми са намушкани с нож. След подаден сигнал в районното полицейско управление е извършена проверка на място, а пострадалите са настанени по спешност в МБАЛ – Троян. Единият – 33-годишният Г.М.Н., е с множество прободни рани в гърба и корема и е в критично състояние; а другият – чичо му М.М.Н. (54 г.), е с порезни рани на различни места и дупка в рамото, но без опасност за живота.

СПОРЕД ДАННИ ОТ ПОЛИЦИЯТА след целодневния герьовденски запой между чичото и племенника възникнала люта свада и както често се случва в тези среди, се наизвадили ножове. Да помага на татко си и да дупчи братовчед си се втурнал и синът на по-възрастния побойник - 21-годишният И.М.М. Но кой кого точно е намушкал и кой е главният виновник за кървавия цигански екшън не е доизяснено. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 129 (1), касаещ нанасяне на средна телесна повреда и предвиждащ до 6 години затвор.

Т21

*****
Бележка на редакцията

НЕ Е РЕДНО ДА СЕ ПРАВЯТ ГОЛЕМИ ИЗВОДИ от една битова разпра. Но гергьовденската случка в гетото на Балабанския завой в Троян е повод за пореден път да поставим един въпрос, интересуващ мнозина. Защо местната власт и различните институции (полиция, прокуратура, съд, данъчни, дирекцията за строителен контрол, хигиенната инспекция, електро- и ВиК доставчиците и т.н.) не предприемат никакви мерки срещу незаконното циганско обиталище. Което не отговаря на абсолютно никакви норми на нормалното, дори за българските стандарти, градско съжителство. Докога ще си траем?!

18 коментара:

Анонимен каза...

е хайде де!

Анонимен каза...

Много правилно,че никоя институция не се интересува от троянските роми където и да са разположени в града и около него,но съвсем скоро ще видим батя Минка щръкнал из между тях да им обещава розово бъдеще-нали наближават избори и ще трябва да се пъчи още четири години.ДА АМА НЕ !!!!

Анонимен каза...

Към 2:ЕВАЛА !!!

Анонимен каза...

За нас нема фласд.......хахахаа............бай М.и.н.к.о обеша 20лева ,кибапи и биройки
Васко Балабански

Анонимен каза...

Митьо пищова за кмет и ще има кифтета и кибапи мибаби накорем:):)

Чичо Гошо каза...

Митю Пищова срещу Миню Трапчански в битката за кметския пост в Троян ...те това се вика сблъсък- Митю ще агитира с маникенки и кибапи,а Миню с авджии и пържолаци.Еваллла ашколсун!!!!!

Анонимен каза...

ТРОЯН!

Koleff

Анонимен каза...

Аман от тея мангали, аман! Поне да направят нещо полезно като се изполколят сви!

Анонимен каза...

Защото благодарение на мангалите са на власт! Предния кмет си ги докара и откара 3 мандата. Тоя също си ги гледа добре....

Анонимен каза...

Мръсна, нагла циганска паплач! Да се изтрепят дано!

Flamboyant каза...

Не знам защо се кахърите?!? Че това е единствената хубава новина от сумати му и време в този град! Като сме се превърнали всички българи в мишки и ги оставихме хромите да си правят каквото си пожелаят с нас, с града ни, с улиците ни, с данъците ни, нека поне се порадваме на макар и редките случай на тяхното самоунищожение. Може да съм прекалено критичен, но нека, на който не му е писнало от тези цигани да си вдигне ръката. Трябва дух и сила на тоя народ, в такива мишки сме се превърнали, че чак вече ме е срам да кажа, че съм Българин. Не е въпроса да се лее кръв, не ме разбирайте погрешно, но съгласете се с мен, че те вече си правят каквото си пожелаят. И сокато ние се чудим откъде да изкараме някой лев с честен труд или поне с някакъв труд, те си пият кафетата по заведенията и си получават помощите от нашите пари и сякаш лекичко и нагличко ни се подиграват кви сме будали!!!

Анонимен каза...

Подкрепям 11. Flamboyant !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Бравус на тез цигани да пукнат дано.........

Анонимен каза...

Трябвало е тез цигани да продължат да се колят и на 7,8,9 и така до края на света...........

Анонимен каза...

ЕМ/SI: Ех Генадий, ех Маринов! Бива ли да пишеш подобни бележки от редакцията!? Питаш-ще се предприемат ли мерки от някоя институция. Ами-няма да се предприемат, макар, че те са с незаконни постройки, самонастанили се на общински терен/най вероятно, но може да се направи справка в кадастралната карта/, имат си ток/видно е от снимката табло на електроразпределение/ имат си вода/сигурно и партиди, но дали плащат само ВиК си знае/, нямат си обаче канализация та битовите и фекални води се оттичат на уличното платно/който не вярва да иде да види/ и тук е редно общината която изгради канализация на улицата до тях да им изгради и канализационни отклонения щото нали терена е нейн…. Държавата и общината си имат закони и наредби, но мерки няма да се предприемат нито от държавата/РДНСК да им премахне копторите/, нито от общината, нито от която и да е било институция. Те са ИЗБИРАТЕЛИ, уважаеми Генадий Маринов и като такива са безкрайно ценни за всички политически партии. Купуват се лесно с по 20 лв. и бира и кебапчета, но носят гласове на изборите. За всеки мераклия за кмет те са безценни. Плаща им се от нашите пари на гражданите на България/нали знаете каква държавна субсидия получават партиите от държавния бюджет при провеждане на избори, отделно нали знаете, че на всяка политическа партия която е парламентарно представена за всеки един депутат/като бройка/ държавата превежда по над 1500лв. на месец/. Ами това са нашите пари от данък общ доход, от държавния бюджет. И кръга се затваря. Ние ги търпим, а институциите ги дондуркат/ за тях има социално подпомагане, редовно изплащане на майчинство и всички социални превилегии, който не вярва да иде да види тълпи от цигани ежедневно пред и в социалното/ и го правят с нашите пари/щото циганин не плаща данъци, нито произвежда нещо та да е в принос или в полза на обществото/. Закони държавата им,а но те се отнасят само за българите. Циганите лежат на гърба на държавата. Е отвреме на време се изпозаколят , един двама дадат фира но пък възпроизводството им е във възход/иначе няма пари за детски/.Та така стоят нещата според мен и уважаеми Генадий Маринов, ти трябва да се засрамиш/посипеш главата с пепел/ и да не пишеш за тези общоизвестни неща.

Анонимен каза...

Шът да не се чуват такива неща. Ми той наш Миня на тях се нада. То че никой интелигентен троянец няма да гласува за него това е ясно. Затова както пише и 2-ри циганята са изключително важни в момент на предизборна кампания. Така, че можете да сте сигурни че в момента е рахат за тях. Не знам дали са го осъзнали, но до изборите могат да управляват града както си поискат.

Анонимен каза...

Смърт за циганите !!

Анонимен каза...

Цигани ама Българките се шибат с Тях.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |