Иху-аху: Пищова се жени по Гергьовден в Троян

* Това му е за 5-ти път, булчето - 24-годишно, ще ги вози 9-метров розов „Линкълн” * Веселбата ще е в р-т „България”, зад микрофоните – Сашка Васева и Устата * 20 шаферки ще дефилират между печени агнета

НЯМА МАЙТАП – търновският сексюнак и собственик на модна агенция „ВИП моделс” Димитър Маринов, по-познат като Митьо Пищова (55 г.), навръх Гергьовден, 6 май, ще се бракосъчетае в Троян, научихме от прессъобщение на Митьовия PR-мениджър Тони Христов. Това е петата годявка на едрогабаритния болярин, самоопределил се като „любимецът на народа”, а момата е 24-годишна бивша манекенка, родом от „китно градче близо до Троян”. Сватбеният обяд ще е в луксозния троянски ресторант „България”, като преди това младите ще сключат църковен брак в Троянския манастир. Веселбата ще се гарнира и с конкурс за красота „Мис Централна България 2011”, което пък е специален подарък за шефа от екипа на „ВИП моделс”.

ДРУГО ЗА ОТБЕЛЯЗВАНЕ – Пищова и булката ще пристигнат с 9-метров розов „Линкълн”, а музикалното оформление на сватбарската веселба е поверено на родоначалничката на чалгата Сашка Васева и рапъра с поп-фолк уклони Устата. Специални покани от младоженеца са получили Венета Райкова, Албена Вулева, Слави Трифонов, Нико Тупарев, Иван и Андрей и други подобни, но най-голямото желание на Пищова е с присъствието си да го уважат големите комици Краси Радков и Димитър Рачков. Сега внимание – според споменатото прессъобщение шаферки ще бъдат 20 манекенки, облечени в роклета с десена на националното знаме, които ще дефилират „между 10 току-що изпечени агнета – в чест на празника Гергьовден и за здравето на годежарите”. И пак внимание – за мераклиите да споделят с Пищова важното събитие се продават куверти на цена 100 лв.

Т21

Още по темата:

24 коментара:

Анонимен каза...

О, на заден план не е ли гъзоблизчето на мистър Бризби, господин фелчерчето М.Шотеков!

Анонимен каза...

Ако тук се издрайфам,мислите ли,че ще бъде прекалено?А,Генади?Конституцията също не го забранява...

Анонимен каза...

Мареинов, този да не ти е бутнал, за да му правиш такава реклама, бе пич?

Анонимен каза...

Да живей Пищова!

Илиев каза...

Могат да ме закарат там, само с пистолет опрян в главата!

Анонимен каза...

Нещата явно са много зле, както вече писах, щом пищова сте го взели за меценат, народен будител и културен проводник. Какво ви става бе хора?

Митюйца Пищовката каза...

Кой го е взел за "меценат, народен будител и културен проводник"?!Митьо Хуя си е една ебавка за народа и нищо повече нещо като чалга концерт ама в по друг жанр...ако остави и някой лев както казво по горния коментираш берекет версин:-)

Анонимен каза...

Гената е малоумен!!!!

Анонимен каза...

Дано поне на площада да има една-две скари с кифтета и кибапчита за гледащите граждани :D.
Май нещо ни е харесал града и ресторанта...

Анонимен каза...

Е то сигурно не го харесват никъде вече и тук му е последна спирка. :D

Анонимен каза...

На който не му харесва да върви да копа. Вие кои искате да дойде Първанов ли.

Анонимен каза...

Ако има проблеми с ерекцията да са обади.Бонус ще има да го опъна и него безплатно разбира се.

Анонимен каза...

Лика прилика ни е на нас троянци Митьо Пищова!

Анонимен каза...

булчето - 24-годишно ,ей за лесни пари на какво ли не е готов човек да се подложи,щото в тази свиня олицитворение на простотията в БГ не виждам какво друго може да те привличе.

Анонимен каза...

Абе булчето да не е троенчи та свадбата ще е тук:)имате ли инфо?

Анонимен каза...

То за да се омъжиш за този човал с лайна значи си много закъсал.

Бай Шиле каза...

Цялата работа е некъв пиар да се дига шум и да се търсят спонсори..другото няма значение

Анонимен каза...

То това се знае ,че е така ,пищова изобщо не се женил наистина досега но поне Иван и хотелите ще разберат от работата си,което все пак е нещо в тази криза.Най вероятно някои е решил да инвестира в имиджа на пищова белким наесен го изберат най после селяните за кмет на Търново и после е ясно как ще си върнат парите десетократно вложени в този цирк.Но поне ще се нагледаме на простотии.Интересно коя ще го играе булката и що избраха да е от Троян този път поредната артиска.

Васил Митков каза...

Това е от съботни вестници:

" Митьо Пищова попадна на булка-беглец

Митьо Пищова бе изоставен тази сутрин пред олтара, след като кандидат-булката му явно е размислила. 26-годишната му годеница Десислава Стоянова от Троян от снощи е в неизвестност, след дългата подготовка за съдбовния ден.
Търновският плейбой обаче заяви, че въпреки това, ще отиде в Троянския манастир, където трябваше да се състои церемонията. Той е убеден, че Десислава ще се върне и е категоричен, че въпреки че "булка няма, купон ще има".

Освен разочарованото сърце на кандидат-младоженеца, булката беглец остави специално подготвени за церемонията три рокли, заедно с луксозни обувки. Сватбата трябваше да се състои днес в 11:00 часа в Троянския манастир."

Анонимен каза...

Идеално като мрази да си плаща както трябва за му прави някои шоуто сега да си завре 30 сантиметровия питон отзад и така ще си е едновременно и зет и булка,д...а и психично болния му тюфлек и селски тарикат.

Анонимен каза...

Абсолютен простак! Чувството му за хумор го няма никакво, вулгарен е, дебел, гнусен, мазен тип! Ето това става като човек без никаква обща култура, възпитание и образование (но не само на хартия) е известен! Да се маха от Троян тая медуза, че не мога да го трая!!!

https://www.facebook.com/Mitio.Pishtova?ref=ts#!/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BC-%D0%9C%D0%B8%D1%82%D1%8C%D0%BE-%D0%9F%D0%B8%D1%89%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B2-%D0%BF%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%B8%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%8F/121444157874298

Анонимен каза...

Така е, приятелю 21-ви и освен това ЗАВЪРШЕН и СЪВЪРШЕН,бих казал!Но очевидно има хора в нашият град,които му се връзват.Няма да се очудя,ако го направят и почетен гражданин,а вляво от входа на КООП цъфне и барелеф,където рояци невръстни "миски" поднасят букети свежи цветя и се снимат за спомен....
По този повод се сетих за казаното от един бележит,но не телкова известен вече, за съжаление,българин/или "българин,за съжаление"/-Димитър Подвързачов:
"На тоя свят най-ценната човешка черта не е трудолюбието,нито умът,нито човеколюбието,нито четността,нито дарбата.Най-ценното човешко достояние е изкуството да заблуждаваш другите."
Казал е и друго:
"Откак съм се родил,не съм престанал да се питам:
-Що ща аз тука?!?!?! "
Напоследък започвам напълно да го разбирам.... АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |