„Двубой” по Вазов подготвят троянски средношколци

* Младите актьори са подбрани с кастинг, режисьор е ловчалията Стоян Георгиев

С ПОРЕДНА ТЕАТРАЛНА ПРЕМИЕРА ще ни изненадат скоро младите актьори от Общинския педагогически център (ОПЦ) - Троян. Усилено вървят репетициите на пиесата „Двубой” по Иван Вазов. Режисурата е дело на ловешкия актьор Стоян Георгиев, а на сцената ще се качат 30 тийнеджъри на възраст от 15 до 18 години, избрани с кастинг. Г-н Георгиев работи с троянски деца не за пръв път; миналата година тук бе представена с голям успех друга негова постановка – „Писмо до Париж”.

ВРЕМЕТРАНЕТО НА „ДВУБОЙ” е час и половина, а изпълнителите подхождат с голямо желание и отговорност към театралната работа. Те ще зарадват публиката и с елементи на мюзикъл - спектакълът включва песни и танци на живо, обясни Диана Лалева, която ръководи театралната трупа към ОПЦ. Премиерата ще бъде през месец април.

ОТ ТАЗИ ГОДИНА, освен титулярният театрален състав на средношколците, в ОПЦ - Троян има и Детска театрална трупа, която вече дебютира в общоградски тържества.

Клуб „Млад репортер”, ОПЦ - Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |