Космонавт гостува на Цочо Зюмбилски в Чифлик

* Дългогодишният и заслужил училищен директор отпразнува 80-годишнина

ВИП ГОСТИ ИМАШЕ ЧИФЛИК в събота, 12 март. За 80-годишнината на Цочо Зюмбилски, дългогодишен училищен директор и почетен председател на Астронавтическото дружество в Троян, в родното село на юбиляря се събраха колеги и приятели, а по линия на дружеството гостуваха ст.н.с. Елисавета Александрова - секретар на Българското астронавтическо дружество, и д-р инж. Красимир Стоянов. Красимир Стоянов е български летец-космонавт, член на дублиращия екипаж на "Союз ТМ5", изведен в Космоса през 1988 г. от втория съвместен руско-български екипаж (Анатолий Соловьов, Виктор Савиних и Александър Александров).

ПРЕДИ ДА ПОКАНИ гостите си на празнична трапеза, Цочо Зюмбилски, познат на всички като безкраен ентусиаст и местен патриот, ги разведе из забележителностите на Чифлик - музейната сбирка, посветена на Тодор Каблешков и съратниците му, читалището с картинната галерия и библиотеката, курортния комплекс. И от нас – честит юбилей!

Т21

10 коментара:

Анонимен каза...

ГОЛЯМ АМА ГОЛЯМ ПРАЗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

И от мен един голям праз.

Анонимен каза...

Празът е полезен зеленчук.

Анонимен каза...

Приземяване му е майката,тия номера с космонавтите отдавна свършиха.Само цените у нас гледам се стремят натам.И простотията....

Анонимен каза...

Праз, ама със зелева чорба и сухи чушки.

Анонимен каза...

И 100-150,до 200, максииииимум 300 грама мастичка се наливат...

Анонимен каза...

И мастичка и после мастии.

Анонимен каза...

Честит юбилей на един културен и мъдър човек!
Бъди жив и здрав!

Анонимен каза...

Дьлгогодишен училищен директор ама по партийна линия.Приди това виден партиен секретар на ТКЗЗ.

Анонимен каза...

Той е дал и оставил много за своето време защото е СПОСОБЕН.Колко директори на училища
в Троян по "партийна" и непартийна линия са успели да направят нещо значимо като него?
А колкото до щедро раздаваните празове - знае се че е имало и има и калпави ученици на които даскалите не са им по вкуса.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |