Митьо Пищова идва за „Мис Троян 2011”

* Красивата надпревара ще е на 19 март в р-т „България”
* Организаторите: „Интересът е голям, а троянките са изключително красиви”

КОЛОРИТНИЯТ и широко известен търновлия Митьо Пищова (Димитър Маринов) пристига в Троян за провеждането на регионалния конкурс за красота „Мис Троян 2011”. Красивата надпревара е от веригата VIP Models Bulgaria, чиито права се държат от фирмата на Пищова. „Събитието на годината, което събира най-красивите момичета на Троян”, както го афишират организаторите, ще се състои на 19 март, събота, в най-големия и престижен троянски ресторант – „България”.

„ИНТЕРЕСЪТ Е ГОЛЯМ, а троянките са изключително красиви, очакваме да се получи много добро шоу”, коментираха пред Т21 от екипа, подготвящ „Мис Троян 2011”. В журито са поканени известни троянци от различни сфери, включително знакови имена от общинската управа. Сред журиращите ще е и собственикът на р-т „България” Иван Найденов. Гост на вечерта ще бъде фолкаджийката Соня Немска.

Т21

26 коментара:

Анонимен каза...

Отсега се хващам на бас за състава на журито за красота-Митьо Пищова който отдавна не си е виждал пищова,дуо Балеви и Иван Макариев с вишневият анцунг!Красотата ще спаси света!Вервайте!

Анонимен каза...

Наистина, голямо културно събитие, което заслужава да бъде отразено с големи букви! Горкият, Троян! Като няма хляб, да има поне зрелища! Ама то и зрелищата едни... Люпилня за компаньонки, за която майки и бащи дават мило и драго момичетата им да участват! Падение!

Анонимен каза...

Митьо Пищова,видни троянци,Иван Ресторантьора и неква силиконова проститутка ще журират на конкурс за бъдещи компаньонки на разплути старчоци с кинти...Майко дай ми сила пътя си да продължим...

Анонимен каза...

Към всичко казано до тук, бих добавила само: знаковите фигури от управата блещят очи и се облизват към младите /да не кажа детски/ тела на участничките! Предполагам, че гледката отстрани ще е страхотна! Ужасиииииии!

Анонимен каза...

Погледнете го от положителната страна бе хора, за малко забравете за безпаричието и оплакнете окото.

Анонимен каза...

Загорял си за детска плът ми се струва?

Анонимен каза...

Браво, браво!
Митьо е единият от малкото, които може да налее парички в нашето село. Поне някъв кяр да имаме :D!

Анонимен каза...

И какви парички ще ти налее на теб ако не е тайна?

Анонимен каза...

Който за каквото си мисли, номер 8!
Става въпрос за хотелче, за рекламка..., но може би не се сещаш за такива неща.

Анонимен каза...

Вижте,че в Япония земетресението нанесе много по-малки щети,отколкото последвалите цунами.И въпреки това тази достойна за възхищение нация ще се оправи,сигурен съм!Но нашата малка,но в замяна на това изключително проста вече нация дали ще се удави във цунамито от простотия,която непрекъснато го залива отвсякъде,как мислите?Някъде бях чел,че простотията върви с човека,други пък разправят,че човек си върви с простотията,но в случая това едва ли е най-важното.По-важното е,че влезе ли някъде простотията,тя се настанява като у дома си,че и започва да командва,оглавява журита,инициативни комитети,манастири и футболни клубове.Даже гледам,налоследък я пращат и за почетен консул,щото,нали светът вече бил едно село....Въобще у нас тя е многолика и вездесъща,речовита,потна и пробивна.Ако не ми вярвате-отидете,уверете се.А че "и най-умният си е малко прост",то се знае,както се знае,че е като въшката-винаги излиза на челото.Баба викаше,че от мъж по-гълво нема!Е,в такъв случай какво да се прави? Уж един конкурс за красота,а виж какви ви ги наприказвах.Май че остарявам.....АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

Каква реклама,какви хотели те гонят ?Ти на това ли му казваш наливане?Май трябва акъл да ти се налее на теб!
Ако изобщо имаш малко сиво вещество ще се сетиш че на тая торба с лайна, местните педофили и трибестани ще му платят масрафа,само и само да оплакнат окото със свежа малолетна плът!
Бати малоумниците верно са останали в този град!

Анонимен каза...

Е то щом опряхме тоя цървул да ни прави "културните събития", значи сме оглупели истински.

Анонимен каза...

Може ли една "елитна верига" да има такъв неграмотен сайт? Момичетата знаят ли условията, които са публикувани там? Някой ще бере голям яд. Нека родителите се поинтересуват повече от задълженията на "спечелилите" след конкурса.
Иване, Иване..

Анонимен каза...

Много съм съгласна с N12. Щом сме опряли до него значи работата хич не е добре.

Анонимен каза...

Жакузи за мазния му гъз осигурено ли е????????

Анонимен каза...

Много злоба в този Троян, толкова негативно мислене не съм виждал. Поне веднъж вземете нещо не толкова насериозно, да не кажа че ако беше подминал Троян пащеше да има бла бла защо така.

Анонимен каза...

А ти защо не подминеш бла бла бла и отидеш да сееш позитивен бла бла бла нейде другаде?
Има негативизъм,когато се случват само просташки събития!
И да нещата с духовния и културен упадък в Троян са сериозни,но ти явно бла бла бла не ги забелязваш!

Анонимен каза...

Към позитвния 16- ти би ли допуснал детето ти да го оценява по не зависимо по какви критерии точно Митьо!

Анонимен каза...

16, прав си!
Какво като се направи мис Троян? Бива ли да сте такива консерви? Като сте толкова начетени, ерудирани и пълни с идеи, направете нещо вие де!
Или проблемът е там, че Митьо има пари, а вие/ние нямате/намаме?

Блудният син каза...

Макар и бивш престъпник, явно е добър бизнесмен щом се е сетил да си купи правата на VIP Models Bulgaria. Поне се е съгласил да направи нещо в Троян. То като гледам троянските бизнесмени колко усилия влагат нещо да се случи в този град... Младите хора имат нужда нещо да се случва, да има за какво да говорят, какво да очакват. Нека се поставят някави традиции в този град. Това е възможност за много троянки които нямат афинитет към ученето, да се измъкнат от Троян и да бъдат забелязани. То, което не струва, ще си пропадне така или иначе(и без конкурс.)Едва ли участието в един селски конкурс, ще обърне морала на някоя троянка. Морала или го имаш, или го нямаш. Той се формира в семейството в което растеш. То че си има девойки които ще хванат кривият пат, е повече от ясно. То шило в торба не стои. Но истината е че в наше време трябват хора за всеки бизнес, и това че някоя жена работи в увеселителния бизнес, не значи че е курва. Така че аз мисля че е добре че организира нещо в този смисъл. А пък то ако има умни бизнесмени в този град нека си направят реклама покрай това събитие, и наваксат пропусната възможност, и докажат че в Трян има нещо повече от баби дето точът грънци и „варът ракия и боб.“

Анонимен каза...

Троянски бизнесмени се рекламират покрай митьо пищова...Защо ли ме напушва на смях,още докато го чета...

Анонимен каза...

Незнам защо, но като го видя той наречен пищов да ми се прави на разбирач и естет ми се доплаква и гася телевизора. Я се замислете колко хора, постигнали с труд нещо в този живот сте ги чули да се бият в гърдите с колко жени са спали...Въздух под налягане.Смях и плач в залата.

Анонимен каза...

Нека гледаме позитивно на нещата но да не забравяме че прекалената позитивност води до hiv позитивност...

Анонимен каза...

Хаха ДЕБЕЛАЦИ БАЛЕВИ как няма да сса в журито все пак ще има ядене и пиене !!! Е вижте го от хубавата страна, сега като богатите разглеждат каталозите на ВИП проститутките ще има и от нашия град ! ДА ЖИВЕЕ ТРОЯН ! Никъде няма по-гляма реклама от това !!!

Анонимен каза...

Че кой ти е казал, че Троянските жени не са се разчули и зад граница със целомъдрието си?
Май забравяш онази приказка, дето троянска жена като овършее къде кво може в Троян отива в Плевен да гради нов имидж, и разправя че от троянските мъже не ставало нищо...Да не започвам да изреждам култови легенди от близкото минало...

Анонимен каза...

Въпросната "модна" агенция ВИП - Моделс, беше създадена около 2005 година от Светомир Георгиев, като мениджър, който движеше всичко, зад името на един габровлия - Владимир, вписан като нейн собственик. Георгиев, който едновременно с това беше мениджър и в ИНТЕРСАУНД на Ирина Папазова, беше изритан от последната, заради присвояване на пари, организиране на конкурси без знанието на г - жа Папазова, склоняване на непълнолетни към "компаньонство", организиране на конкурси в стриптийз клубове с участие на малолетни и непълнолетни, струпване на дългове, зад името на собственичката на ИНТЕРСАУНД и какво ли още не ...
Светомир Георгиев все още е мениджър на ВИП - Моделс и организира подобни конкурси, в които момичетата не печелят нищо, а подписвайки договор,биват изсмуквани за пари, предлагани за компаньонки, а при отказ ги заплашват!
Убеден съм, че същият този човек е организирал конкурса "Мис Троян 2011"и обучавал участничките, криеки се, заради дълговете към читалище "Наука" ...
Вие бихте ли допуснали дъщерите ви да участват в подобни неща?!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |