Рецидивист от Бели Осъм обра съселянка

* 60-годишният С.Т. пак открадна казан за варене на ракия
* Брожения в селото, чуват се искания за принудително изселване


60-ГОДИШНИЯТ С.Т. от с. Бели Осъм, Троянско – добре известен с множеството си кражби на казани за варене на ракия от свои съселяни – отново напомни за себе си. На 3 февруари жена от Бели Осъм се оплакала в Районно управление „Полиция” (РУП) – Троян, че от дома й незаконно е отнет меден казан с вместимост 100 л. След бързи издирвателни действия униформените спипали извършителя – стария им познайник С.Т., който преди два месеца (на 30 ноември м.г.) бе закопчан за подобно деяние и при разпита си призна всичко.

ПРИ РАБОТАТА по настоящия случай С.Т. си изпял и за друга кражба на казан за варене на ракия, извършена през м. май 2010 г. Срещу рецидивиста е заведено поредно досъдебно производство по чл. 194 от НК, предвиждащ затвор до 8 години, а при повторна кражба – от 2 до 10 години. По наша информация срещу С.Т. има брожения в селото и се чували искания за принудителното му изселване.

Т21

5 коментара:

Анонимен каза...

Защо след като има толкова досъдебни производстава по чл.194,тоя хубостник не лежи 8 г. а продължава да мародерства?

Анонимен каза...

Защото живеем в Абсурдистан.

Анонимен каза...

Трябват май Крумови закони в тая държава....

Анонимен каза...

Ромите да се изхвърлят извън населените места!!! Тези които покажат, че заслужават да живеят в обществото след като докажат това да заповятат.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |