Самоубийство преди Нова година, опит за самоубийство на 1-ви

* Възрастен мъж се гръмна в с. Дълбок дол с 16-калибров пистолет
* 31-годишен увисна от терасата си на 8-ия етаж в жк „Лъгът”

74-ГОДИШНИЯТ Минко Г. от троянското с. Дълбок дол се е самоубил в дома си в навечерието на Нова година (31 декември 2010 г.), съобщиха от Районно управление „Полиция” (РУП) – Троян. Трупът открили близки на жертвата, които веднага (в 18:30 ч.) сигнализирали в полицията. При огледа на място се установило, че възрастният мъж се е гръмнал с гладкоцевен пистолет 16-ти калибър, неустановена марка. Следи от насилие няма и униформените са категорични, че става дума за самоубийство. Трупът е откаран за аутопсия в МБАЛ – Ловеч и по случая е образувано досъдебно производство. Човекът е бил болен, страдал е много и това е най-вероятната причина да посегне на живота си.

НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН – 1 януари 2011 г., вечерта около 20:00 ч., 31-годишен мъж направи опит да се самоубие в троянския жк „Лъгът”. Човекът излязъл от външната страна на апартаментската си тераса на 8-ия етаж и заявил, че ще скочи. Благодарение на бързите и точни действия на троянските полицаи самоубиецът бил спасен; веднага му била оказана и първа помощ заради измръзванията, след което по спешност го откарали в психиатричната клиника в Ловеч. Неразбирателства със съпругата и психическа нестабилност отключили самоубийствените инстинкти на младия мъж, който е родом от Шумен, но живеел на квартира в Троян.

„ЛОШО ЗАВЪРШИХМЕ старата година и лошо започнахме новата – но дано занапред не е така”, коментира пред Т21 двата сходни случая шефът на РУП – Троян главен инспектор Марин Ичев.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |