Страховита жива изложба в центъра на Троян

* Над 30 вида змии и всякаква други отровни създания са настанени в р-т „България”, идват от терариума в Хасково и ще ни гостуват до 12 ноември

ДВЕ ОТ НАЙ-ОПАСНИТЕ СЪЗДАНИЯ на Земята – смъртоносната черна мамба, известна и като най-бързата змия (отровата й е от 3 до 10 пъти по-силна от тази на различните видове кобри) и още по-страшния тайпан (смятан за втората най-отровна змия) – ще могат да видят троянските любители на влечугите. Изложбата на над 30 вида змии и друга отровна „гад” (паяци, скорпиони и т.н.) гостува в ресторант „България” („КООП”) и идва от терариума в гр. Хасково. Страховитата жива „експозиция” ще е в града ни до края на седмицата (12 ноември) и е отворена за посещения всеки ден от 9:00 ч. до 19:00 ч. Входната такса за възрастни е 1,50 лв., а за деца – само левче.

ПРИПОМНЯМЕ, че в р-т „България” в момента тече мащабна реконструкция и се очаква някогашният най-добър троянски ресторант в скоро време да отвори врати в пълния си блясък (повече информация очаквайте в следващия брой на Т21).

Т21

14 коментара:

Анонимен каза...

Браво Генке,
сега веднага вземи една торба и отиди до CBA да ти я напълнят с храна за безплатната реклама, която правиш на КООП. Абе я виж в Орешак какви чудеса прави собственика на Терра арт(огромен и стилен хотелски комплекс), я виж в Бели Осъм-ресторанта "Хитър Петър" и разширенията му,виж горе на Василевското новия строеж, който щял да бъде уникална кръчма баварски стил, виж двата нови комплекса на Балканец. Пък тогава ни занимавай с твойте бивши комунистически куптори.

Анонимен каза...

Стига злорадство!Случило се нещо в града-отразили го.Ако нищо не се пишеше тук Вашия коментар пак щеше да е негативен-със сигурност!

Анонимен каза...

От край време си е такъв господинът Маринов. Досега правеше реклама само на властимащите, а сега започна да рекламира и да защитава нечий бизнес интереси. Дори общинската многотиражка е с по-обективни коментари и статии от неговите подлизурковщини.

Анонимен каза...

Тази змия изглежда много безопасна, пред вашите клъцвания към Генади. А стигате бе.Веднага реагирахте, по-бързо и отровно от двете змии, сочени като най-опасни.ТОВА ЗА ВАС - ВЕЧНИТЕ ЗМИЯРИ.Като човек нелюбещ тези земноводни, защото се ми гадни, мисля , че не е това мястото за подобно изложение.Представите ли си, както си стоите седнали удобно на масата, леко в настроение и под масата се измъква едно такова чудо.О ужас.!Винаги ще си представям тази картина, ако отида там.

Анонимен каза...

Опааа сещате ли се,вторник е -денят на поръчковите плювачи...бреей много слагачи ама много прости...

Анонимен каза...

№3 бързо си изпий хапчетата!!!!И тичкай при началника да те погали зад ушите..

Анонимен каза...

Генадий,много ти благодаря за информацията.Тази изложба може и да не е интересна на всички,но пък и никой не ги принуждава да я посещават,още повече да я оплюват с такава злоба.
Учениците в седми клас до миналата седмица учиха за Клас Влечуги и всичките им особености,сега ще могат и да ги видят отблизо пък и най-сетне да се случи нещо по-различно в Троян.

Споменатите по-горе хотели наистина са нещо уникално ,но още не са довършени/в Орешак/ ,а и цената им за посещение няма да е само лечве,както е на изложбата.

Анонимен каза...

А и ако си искат реклама във вестник би трябвало да си платят а не Генадий да ги рекламира заради хубавите им очи!

Анонимен каза...

По тая твоята логика номер 8, онова жалко подобие на електронна медия "Троянски новини", явно си взима пари за платени статии,щото като гледам кво хвалебствено ако са изсрали относно "новия" офис 1,ми иде да вия от смях!
Така че недей да обвиняваш Генадий,че правел реклама на тоя и оня....

П.Радев каза...

Абе убивате ме . Я се замислете, че сайта си е частен и ако иска човека може да слага каквото си иска в него и не е карал никой от вас безработните с много свободно време злобари да го чете. Евала на Генади че прави нещо че да може такива като вас да се пишат АНОНИМЕН и да го раздават тежкари. Аман от такива ми недейте влиза в сайта като не Ви харесва бе. Мен си ме кефи и си го чета .

Анонимен каза...

Браво за изложбата...

Анонимен каза...

Изложбата е супер, два пъти ходихме с детето. Но защо не намерих една свободна клетка да мушна свекървата,да си пълзи, да си съска, да общува със себеподобни, но тогава мамбата от стах ще затрепери, тайпана ще колабира от ужас, а беззащитната кобрата направо ще умре. Ех "мамо" как не мога да те заведа там, та всички да видят, че има и по-страшни неща от тези миловидни създания-змиите.

Анонимен каза...

Телефонът на рецепцията в хотела звъни.
- Портиерът ли е? Елате бързо! Тъща ми иска да скочи от прозореца на шестия етаж!
- Но какво мога да помогна аз?
- Тоя ваш скапан прозорец не може да се отвори!

Анонимен каза...

Тъщата трябва да има два зъба. С единия да отваря бирата на зетя, а другия да я боли денонощно! Знаете ли кой ми го каза? ТЪЩАТА!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |