Наш осмокласник ще представя България

* Момчил Петров от СОУ „Васил Левски” (Троян) влезе в националния отбор за участие в Международната олимпиада по астрономия

ВЪЗПИТАНИКЪТ на троянското СОУ „Васил Левски” и на преподавателката по физика Надка Данкова – 8-класникът Момчил Петров, продължава да жъне успехи в областта на астрономията. Троянският тийнейджър, който се представи отлично на националната олимпиада в Силистра и спечели бронзов медал, вече е сред петимата, получили правото и честта на представят България на Международната олимпиада по астрономия през есента в Украйна.

МОМЧИЛ ВЛЕЗЕ във „великолепната петорка” (националния отбор) след силното си участие и второто място в своята възрастова група в подборния кръг, провел се от 1 до 12 юли в Центъра за подготовка на ученици за олимпиади в София. И от нас – честито и успех в Украйна!

Т21

9 коментара:

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Честито и от мен!

Поздрави за Надка Данкова - невероятен учител.

ICE

Гост каза...

Честито и успех!

Анонимен каза...

Браво Момчиле! Само напред!!!

Рада каза...

Браво! Дай Боже повече такива новини!

Анонимен каза...

Браво,момко,да си жив и здрав!Успехи.АЙ с-с-с.....

Анонимен каза...

Само така .. разбий ги ! :)) Успех

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
troyan21 каза...

Както няколко пъти вече стана дума - коментари на латиница или писани само с главни букви ще бъдат изтривани без обяснение!
АдминЪТ

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |