СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯТА: Доволни са, че думата им се чува

ПОМНИТЕ КАК ИЗГЛЕЖДАШЕ мостът на ул. „Ген. Карцов” преди Хлебозавода (кв. „Христо Смирненски”), нали? Неотдавна (през м. януари) писахме, че е опасен. А пък местните хора ни уверяваха, че преди време възрастна пешеходка паднала през разнебитения парапет и се претрепала; и се надяваха някой да обърне внимание на този им проблем.


НО СЕГА НЕЩАТА СА РАЗЛИЧНИ - парапетът убиец е ремонтиран и пребоядисан (в жълто) и освен че е безопасен, изглежда много добре. Заслугата е на Общината, която реагира своевременно на нашия сигнал и разпореди ремонта. Също - на общинското строително дружество „БКС” ЕООД, което извърши поправката на изтърбушения парапет, качествено и в срок.


ГОВОРИХМЕ С ЖИВЕЕЩИ НАБЛИЗО, доволни са от ремонта. Доволни са и от друго – че думата им се чува и че има кой да я чуе (което пък, според нас, е формулата на гражданското общество – бел. Т21).

Т21

8 коментара:

Анонимен каза...

Публикувайте много моля и за състоянието на пътната инфраструктура в Троян. Сещам се единствено за песничката "Дупка до Дупка", когато шофирам там

Анонимен каза...

Сутринта гледах предаването Тази сутрин по БТВ,където бяха изпратени снимки на дупките в града.Надявам се наистина да поканят господин Кмета и да видим тогава какво ще излъже. Гостуването му в канал1 беше пълна излагация.Това е най-лошият кмет на града.Тотално го съсипа,но то не може да стой само на кметския стол и да не си подава носа.Нека помисли и за обикновените граждани на града,а не само как да се нагуши с парички и до там.

Анонимен каза...

Забравете по време на криза, някой да оправи пътищата в Троян! Радвайте се на кърпежите и събирайте пари за ремонти на таралястниците си.

Анонимен каза...

Мда, 4х4 в Троян, иначе оправия няма :)

Анонимен каза...

Незнам кой си,ама си много отворен/а.Сигурно караш колата на мама и тати.Когато си купиш сам/а кола ще те питам тогава.

Анонимен каза...

Карам си моята кола, а не на "мама или тати
. Работя си, печеля си, като всеки нормален човек. Искам, като плащам данъци, осигуровки и всякакви подобни лайна, да карам по нормални пътища, да има нормално здравеопазване и да живея в нормален град и държава. Не искам да си чупя колата по скапаните пътища. Да, купил съм си я сам, плащам си данъците сам и всичко сам и това е още една причина да искам да е здрава. А ти ходи псувай господин кмета, а не мен, че не си е свършил работата. Аз моята работа си я върша!!!

Анонимен каза...

Тогава не обиждай на хората колите или дори тях.Всеки има пражо на мнение.С този кмет няма начин да имаме хубави пътища.Надявам се да не си прибира парите а да ги вложи в града.

Анонимен каза...

Мда, аз също съм в грешка. Моя пост беше 1ви и този с 4х4. Не съм обиждал на никой колата. Благодарение на доброто управление и на замирането на Троян неможе да се очаква хората да имат нови коли.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |