Промоция: Троянските „гербери” откриха новия си офис

* Гости на събитието бяха депутатите д-р Шайлекова и д-р Йорданов, губернаторът Нанков, кметът Акимов, много активисти и симпатизанти на ГЕРБ, представители на приятелски партии 

С ТЪРЖЕСТВЕН ВОДОСВЕТ, отслужен от архиерейския наместник отец Марин Божков, в понеделник (25 януари) бе открит новият офис на партия ГЕРБ в Троян (ул. „Христо Ботев”, до офисите на СДС и ДСБ). „Нека в този понеделник и занапред да ви закрилят небесните ангели и нашата покровителка св. Петка”, благослови отец Марин и пожела на присъстващите нови и по-големи успехи в нелекото поприще на политиката. 

НА ОТКРИВАНЕТО ПРИСЪСТВАХА кметът Минко Акимов, заместничката му Недка Топалова, общинските съветници от ГЕРБ, много активисти и симпатизанти на партията, приятели от други политически формации, журналисти. Специално по повода бяха пристигнали депутатите д-р Станка Шайлекова и д-р Анатолий Йорданов, който е и областен лидер на ГЕРБ - Ловеч, както и областният управител на Ловешка област Николай Нанков. Домакин на събитието пък бе председателят на ГЕРБ – Троян и областен зам.-управител Сашо Данков (празнуващ на 25 януари и рождения си ден – бел. Т21).

„ТУК СМЕ ХОРАТА, които ще продължим политическата борба”, заяви в краткото си приветствие г-н Данков, след което даде думата на гостите. „Всеки нов офис на ГЕРБ в областта е по-хубав и по-голям – това го приемам като знак за все по-големи успехи занапред”, коментира ловчалията д-р Йорданов.

„НАИСТИНА ТОЗИ Е НАЙ-ХУБАВИЯТ НИ ОФИС, сравнен с няколкото предишни, и на най-специалното място – до офисите на приятелите ни от СДС и ДСБ, макар че на някои това не се харесва. Така показваме, че сме политически партньори, че управляваме заедно. Това е ясният знак за единството на нашите политически формации, който даваме на хората на Троян”, подчерта кметът Акимов.

Д-Р СТАНКА ШАЙЛЕКОВА пък пожела на всички най-важното – здраве, и предрече, че от този нов троянски офис на ГЕРБ ще тръгнат много нови победи. „Искам специално да поздравя най-добрата общинска структура на ГЕРБ в Ловешка област – троянската”, заяви губернаторът Нанков и пожела „не 2, а още поне 20 нови изборни победи”.

ОФИЦИАЛНАТА ЧАСТ ПРИКЛЮЧИ с гръм на шампанско, отворено от най-младия общински съветник на ГЕРБ – Троян Петко Пенков.

Т21

1 Коментара:

Василев каза...

Пожелавам на Сашо Данков да води от новия офис Троянци по Европейския път за развитие на България.Честито!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |