„Българка” зарадва майката на троянските тризнаци абитуриенти

* На Бабинден Ани Велева получи дарение от 300 лв. за синовете си Станислав, Бонислав и Александър, които тази година завършват троянската ПГМЕТ
 

НАЙ-ДЕЙНАТА ГРАЖДАНСКА СТРУКТУРА в нашия град – дамското сдружение „Българка – Троян”, направи поредния си хубав и точно адресиран дарителски жест. На Бабинден (празника на родилната помощ) – 21 януари, тричленна делегация от „българките” в състав Дияна Янкова, д-р Цветомила Дудевска и Красимира Райковска посети на работното й място Ани Делева, служител в икономическия отдел на МБАЛ – Троян, и й връчи дарение от 300 лв. и великолепен букет от рози. Поводът – г-жа Делева е майка на единствените тризнаци в Ловешка област, които ще са абитуриенти през настоящата 2010 г. Тримата братя – 18-годишните Станислав, Бонислав и Александър, завършват Професионалната гимназия по механоелектротехника (ПГМЕТ) в Троян и идеята да продължат образованието си по-нагоре не им е чужда.

„ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ
и да продължат да Ви радват!”, пожела на майката г-жа Райковска. Д-р Дудевска пък се обърна към нея с думите: „Вие сте най-щастливият човек!”. А г-жа Янкова, която е начална учителка и е била класна на тримата юнаци, си спомни, че те били доста палави, но и отговорни в същото време и тя не е имала проблеми с тях. Попитахме Ани Делева как се справя с тримата си сина и дали не й се налага да бъде по-строга. „Не, ние се разбираме отлично, всеки си има своите задачи и отговорности и отношенията ни са изцяло приятелски”, сподели майката.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |