Ротарианците зарадваха малчуганите в ОДЗ „Буковец”

* Дарението от богаташкия клуб е за около 6000 лв.

ВЪВ ВТОРНИК (17 НОЕМВРИ) бе прерязана лентата на обновената площадка за игра в детската градина в жк „Буковец”. Най-атрактивните съоръжения – нова "екстремна пътека" с пързалка и огромен нов пясъчник, са дарени от Ротари клуб – Троян. Със средства на ротарианците са обновени и някои от по-вехтите уреди – катерушки, люшкалки и др. На промоцията присъстваха двамата троянски зам.-кметове - Недка Топалова и Мариян Балев, роднини на питомците на градината, комшии от квартала. „Играйте и се радвайте – това е най-важното”, каза в краткото си приветствие към „ползвателите” на новите екстри президентът на Ротари клуб Диян Ковачев. Малчуганите пък върнаха жеста – под ръководството на своята г-жа Музикална (Юлия Йолова) и „изтупани” в национални носии те изнесоха цял концерт на открито в чест на дарителите. По наша информация ротарианската подкрепа за ОДЗ „Буковец” (едно от малкото троянски учебни заведения, които не бяха реновирани със субсидиите по фонд „Козлодуй” – бел. Т21) е на стойност около 6000 лв.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |