Къде е КАТ!!!

* При абсолютно празен паркинг на метри от мястото джип с плевенска регистраци се бе цопнал като тулуп насред
 кръстовището при Малкия пазар
Наглост 
СНИМКИТЕ са буквално отпреди минути – 15:50 ч., 11 октомври, неделя. На кръстовището при Малкия пазар в Троян. При абсолютно празен паркинг на метри от мястото. Джип с плевенска регистрация „ЕН 7987 ВХ” се бе цопнал като тулуп насред кръстовището. На метър от знака, забраняващ спирането. И напук на всички и всичко – на автомобилите, идващи по ул. „Стара планина” и завиващи надясно, чиято видимост бе блокирана, на движещите се в двете посоки по ул. „Васил Левски”, на пешеходците, на контролните органи, на Троян…

НЕ ЗНАМ как да опиша тази толупщина. Че е наглост, наглост е, но не само. Има и простотия, и бабаитлък, и тъпигьозлък, и дуене в малкия градец. Накратко – абсолютен малопишковец. Къде е КАТ!!!

Генадий Маринов

39 коментара:

Иванко каза...

КАТ чоплят семки за по-лесно.

Unknown каза...

От известно време подобна картинка се наблюдава пред Тр.манастир.Въведоха такса 1 лв.за паркинг и една камара все скъпи и лъскави возила спират на пътя и правят почти невъзможно преминаването към Ч.Осъм

Unknown каза...

От известно време подобна картинка се наблюдава пред Тр.манастир.Въведоха такса 1 лв.за паркинг и една камара все скъпи и лъскави возила спират на пътя и правят почти невъзможно преминаването към Ч.Осъм

Анонимен каза...

Генади, защо утре не снимаш тези , които паркират пред банка ПИБ. Все едни и същи са и винаги паркират точно на самото платно пред входа на банката.

Анонимен каза...

Комплексарщина! Да покаже колко му е голям ... джипа. А къде е КАТ? И аз питам! Те са се скрили зад някой храст и чакат такива като мене, дето карам една слабичка количка (1,2) да ми напишат фиш за превишена скорост!!! Вместо с 50, съм карал с 60!!! Ето кой е потенциално опасният шофьор в града - аз! То смешно просто. Съгласен съм с това, че законите са, за да се спазват, но защо те да важат само за такива, като мене? Това не ми е ясно! Такива, като този, си се вихрят постоянно!

Анонимен каза...

Троян бявно но сигурно запада и се дълбокопровинциализира, голяма селяния го тресе!

ДИМИТЪР ПЕТРОВ каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
ДИМИТЪР ПЕТРОВ каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Анонимен каза...

6-ти, по-лошо е. Селяндури напъплиха и превзеха Троян. Ето ти едно обяснение как са се появили:
"......След 1945-та г. – довчерашните селяни бяха вкарани в индустриалните общежития на социализма и против волята им бяха направени работническа класа и граждани. Те не станаха нито едното, нито другото, но станаха част от едно общество с организационни механизми, минаващи и определяни от държавата. Разбира се, в селата останаха хора, които продължиха със своето трудолюбие да изхранват България и също да изнасят продукция извън границите и.
След 1989-та г. – Тази държава рухна под ръководството единствено и само на късната комунистическа номенклатура на БКП. Беше сменен само обществения строй, а старата СИСТЕМА, която обслужваше тоталитарния строй бе запазена и нагаждана /реформирана/ към демократичния строй до ден днешен. Разбира се – без всякакъв успех! След разпада на държавата, тези хора се оказаха буквално лишени от всякакви интегративни и социални връзки и механизми. Обществото като цяло се разпиля на съставните си части и днес виждаме липсата на всякакво колективно начало и на солидарна обвързаност в това разпаднало се общество от самостоятелни индивиди, които спасяват единствено себе си и близките си, ако могат.
Тази липса на държава и държавност, запазването на старата комунистическа СИСТЕМА, както и огромната човешка маса от тези бивши селяни, които заедно с обеднелите коренни градски обитатели и с обеднелите и безработни български обитатели на селото, които вече не произвеждат, а консумират вносни храни – всички те така и не станаха граждани след 1989-та г., но, вече по смисъла на общото понятие „гражданин“ от един свободен и демократичен строй.
Всичко това доведе до появата на днешния масов български селяндур на чиито гласове се крепи и възпроизвежда днешното статукво. Това е онзи, който, когато златната рибка го попитала „Кажи си трите желания, селянино“, той я запокитил на земята, започнал да скача върху нея и да крещи – „Ти на кого викаш селянин, ма“? Това са онези, който никога не знаят как е, но винаги знаят, че не е така. Това същите онези, които преди да ги направят бедни ги направиха прости и на които Простия директно им каза, че са прости и затова се разбирали.
Бившата БКП успешно бе разделена на две основни партии. Това са „лявата“ БСП, наричана „партията на червените барони“ и „дясната“ ГЕРБ, чийто гръбнак са бившите милиционери и ъндърграунда от 90-те, след което бе провъзгласено, че „Прехода“ е приключил.
Пещерни индивиди от късната комунистическа номенклатура на БКП, ДКМС и ДС удобно са настанени в БСП и ГЕРБ. Днес те отново са натъпкани във властта и също така крещят „Ти на кого викаш комунист, бе“? Единствената разлика е, че бившия комунист и настоящ управленски селяндур не скача директно върху теб, а ползва за целта продажната и пропагандна медийна машина, за да те смачка или унищожи......."

Анонимен каза...

Ами къде е Кат ? Кат няма и за госпожа Ройнева която е от хората на кака Донка , спира си колата насред центъра на пешаходната зона пред офиса !!! Да ги изберем пак А ???

Анонимен каза...

9-ти, знаеш ли какво означава дървен философ. Твоето творение, което току-що прочетох представлява ярка илюстрация на твоя опит да манипулираш хората. 26години минаха след 1989г За какви комунисти, за какъв комунизъм говориш, бе, Твоята борба с комунизма никога няма да свърши щом за тебе днешното е комунизъм. Ти си обречен.Само, че това, което е през последните 26г няма НИЩО ОБЩО с комунизъм. Защото комунизъм означава обществена, а не частна собственост. Означава планова, а не анархистична икономика. Означава хармонично развитие на всички региони, а не занемаряване на цяла България, заради София и още 1-2 града Социализмът означава строителство и развитие на икономиката, а не разруха, кражби, корупция, страх и несигурност.Не пиша това, за да те променям. Невъзможно е. Пиша го, за да предпазя други от подобни заблуди. Няма да те нарека прост или селяндур. Всеки разумен човек ще те прецени колко ти е умствения багаж.Ако си по-възрастен трябва да знаеш, а ако си по-млад питай по възрастните какво и колко беше построено в Троян за 26 г - от 1945 до 1971 г. Какво е разрушено /ликвидирано/ и какво е построено през последните 26 би трябвало да знаеш.Хайде, радвай се на демократичните промени и блаженствай сред атлантическите ценности.

Анонимен каза...

11-ти, страшно ми хареса!

Анонимен каза...

9-ти. Ти си просто "ловецът на златни рибки". Златната рибка за теб е САЩ, НАТО и всичко, което прави многострадалната ни държавица зависима от чуждо влияние, чужди капитали, чужди интереси. Галиш тази рибка и сляпо вярваш, че тя ще ти донесе късмет, щастие, бъдеще. Няма да стане. Чуждите интереси са си чужди интереси.Комунизъм няма и няма да има. Но този разрушителен бяс все някак и някога трябва да спре. Иначе човечеството ще бъде идна чичо Томова колиба, потънала в мизерия и безпросветност.

Анонимен каза...

Пред Старата къща да не е по-различно? Кръстовище с остров кайто е регламентиран? Коли спират пред механата, на КАТ да му прави впечатление това?

Анонимен каза...

Къде е КАТ? Ами пият си кафето в някоя бензиностанция или дремят в патрулката някъде. Ако някой не се обади да подаде сигнал те може да минат и отминат без даже да спрат.
А настрани в уличката като са отредили някой умни тикви места за бакшишите?
Те, които излизат с ляв завой от паркинга зад малкият пазар как да минат, като бакшишите са блокирали лентата точно до кръстовището????
Ами Ботев от ВиК до горското?
Ами хранителният магазин до Петелев?
А, да. Те са спонсори и не се пипат.
Закона е за простолюдието.

Анонимен каза...

11,12,13 /др.Мичо Генковски/ - прочетете отново какво е написал 9-ти, след това още един път. Починете си 15 минути и след това се опитайте да намерите в текста къде има и къде е правена оценка на строят и системата преди 89-та г.
Пак да повторя - опитайте се в текста да откриете оценка на нещата преди 89-та и след това прочетете вашите коментари и да откриете какво общо имат те с текста на 9-ти.
Сега по същество. Вие, другарю Генковски не бяхте ли секретар по идеологията на комунизма в ГК на БКП? А с другаря Акимов не бяхте ли колеги в Бюрото на ГК на БКП Троян /местното политбюро/?
Можете ли да ми обясните как така се изкарахте "репресиран от комунистите", а другарят Акимов ходеше да се кара на хората защо гласували за комунистите? Това, докато управлявахте Троян, чрез ГЕРБ през миналия мандат, в който загробихте троянци с над 15 млн лева пари и имущество?
Можеш и да ми обясниш как и защо, вие от БКП, които управлявахте Троян и България до 89-та, когато буквално се сринахте, а Т.Живков обяви социализъмЪт ви за "недоноШче" - след 89-та отново се намърдахте във властта за да строите капитализъм, демокрация и да правите "реформи"? Можете ли да обясните как така от апологети на СССР и Варшавския договор, точно вие станахте първи съюзници и членове на САЩ и НАТО?
Факт е, че вие през 89-та си направихте вътрешнокомунистическия преврат!
Факт е, че новата Конституция и закони, с които България тръгна към разрухата са също ваше дело, на късната номенклатура на БКП, ДКМС и ДС.
Факт е, че вие създадохте мутренските групировки, за да тормозят населението докато крадете и обирате държавата.
Факт е, че след като окрадохте държавата, отново масово се преселихте във властта.
Факт е, че БКП Троян управлява общината от 1995 та година и Троян загива с пълна сила.
Другари и другарки от всеуправляващите троянски БКП, ДКМС и ДС - днес, отново както през 90-та се опитвате да изкарате виновен някой друг за поредния си тотален провал. За ужасяващата си некадърност.
Да, вие успяхте да подчините и да направите свои слуги нещастниците от СДС, ДСБ, ВМРО и останалите псевдодемократични партийки.
Да, вие успяхте за 20 години да направите от думата "демокрация" - мръсна дума.
Да, вие успяхте да покриете чрез троянските продажни медии целия си бандитизъм, политическата и управленската си немощ, както и да заметете и да покриете вашия собствен принос за разрухата и обезлюдяването на Троян.
Да, вие успяхте да направите от голяма част от жителите на Троян стадо дебили, които постоянно да си ви преизбират едни и същите, както до преди 89-та.
Да, вие сте достатъчно нагли, безскруполни и нахални - всичко това да го препишете по сметката на някой друг, а вие отново да сте невинни и целите в бяло.
Др.Генковски, престанете, вие и другарчетата ви от БКП да се хвалите и да се пъчите какво сте изградили преди 89-та. Вие нищо не сте изградили. Всичко е построено от троянците с техния труд и пари. Вие само лапахте и ръководехте. Ръководехте, докато през 89-та се осрахте с вашето ръководене и докарахте хората пред празните магазини.
Днес пак сочите с пръст и пак давате акъл. Пробвайте се с тези номера пред дебилните си избиратели. Пред мен тъпите ви демагогски номера не вървят. И знаете ли защо? Защото аз не съм „антикомунист“. Вие, бившата троянска комунистическа номенклатура и бившите и настоящите ви жалки слуги – вие сте „антикомунистите“ и вие я играете тази игра на „комунисти - антикомунисти“ /тука има, тука нема/

Анонимен каза...

Ами пред магазина на Велчевски, никаква видимост на кръстовищитето
ул.Христо Ботев с ул. Ст.Караджа ?????????

Анонимен каза...

Като се замисля, той и Плев(ЕН) е тръгнал по надолнището, надали има 70 хиляди вече, а въпросът би могъл да се перефразира на къде е Троян?

Анонимен каза...

Не знам социализмът или демокрацията ли са виновни, или културата ни, но хората трудно се понасят един-друг. Това не предвещава нищо добро. Или, както казва мой приятел: "Правим лоши неща, но очакваме да стане нещо хубаво".

Анонимен каза...

Не знам къде е КАТ но виждам постоянно МПС в нарушения и явно не им дреме защото пак си спират където искат. Къде е Донка Михайлова и ВиК Троян? По главната улица на с Дълбок дол бе извърши ремонт на водопроводната мрежа от ВиК Троян. Дупките си стоят без асфалт. Питам Михайлова-кога Вик Троян ще възстанови настилките както е редно да направи по закон?

Анонимен каза...

Градът е пълен с неправилно паркирани или спрени мпс, но полицаите ги мързи да гледат и нищо не правят по въпроса. После станало ПТП и започват да се чудят как и защо е станало.
И с това малоумно паркиране до кръстовища, което ограничава видимостта какво правим? Пак нищо. Като някой се покаже по-напред и го ударят ще бъде виновен, понеже не е спрял на стоп-линията ами са го ударили 2 по-напред.
И така се въртим в 1 омагьосан кръг от който няма излизане с тези мързеливи и некомпетентни служители.

Анонимен каза...

15-ти, и аз това казах (5-ти), че законът е за такива като нас, кокошкари. Другите "моат си спират къде си искат"

мичо генковски каза...

Илиан Пеевски! След като никой, ама никой дълго време не ти обръщаше внимание в този сайт ти реши да се "зачекнеш" с мен.Отговарям не заради тебе - ти не си ми дразнител. Отговарям заради останалите посетители тук. Та ето що:
1/Когато Мичо Генковски пише нещо той се подписва.
2/ Не съм аз авторът, но бих се подписал под коментарите на твоя пост, мъдрещ се по-горе под №9.Защо? Защото нямаш никакво основание да наричаш троянци "селяндури напъплили и превзели Троян".Да, в Троян се преселиха много хора от различни краища, но тъкмо те, а не аз или който и да е друг съградиха заводите, магазините, улиците и площадите на нашия град.
3/ Да, аз бях секретар на БКП, но никога не съм се изкарвал репресиран. Запомни - не съм репресиран.
4/ След 1989г не съм се "намърдал във властта", както пишеш. В продължение на 5 години отглеждах животни в родната махала на родителите ми. Изривах тор, мелех фуражи, ипотекирах бащината си къща, за да осигуря оборотни средства за тази дейност. Така рискувах да остана без жилище защото живата стока можеше всеки миг да изгине. В това време ти осъществяваше "демократичните промени" в родния ни град. Ти беше сред тези, които разрушиха главното, което наричаните от тебе селяндури бяха създали - промишлеността - заводите, фабриките.. Ти беше във властта в годините след 1989-та, а не аз. Все още си.
5/ През 2007г реших да стана общински съветник, за да се опитам да огранича, да намаля някак разрухата . Скоро разбрах, че няма да успея.За такова действие се искат съмишленици, съидейници.Аз ги нямах. Едвам дочаках края на мандата.
6/ Помня обаче как ти, с изказванията си, превръщаше заседанията на Общинския съвет в една досадна сапунка. От трибуната ти си въобразяваше, че изказваш гениални мисли, а в същност не съзнаваше, че с тирадите си предизвикваш снизходителни усмивки на колегите. Нахалната ти политическа посредственост дразнеше всички, но само аз се осмелявах тихо да ти прошепна: "Поспри малко, прекаляваш, пресоляваш манджата, а пресолената манджа никой не я яде!" Ти обаче не понасяш съвети, а още по.малко препоръки! Затова винаги когато чуеш, прочетеш или просто си въобразиш, че нещо е казал М Генковски, ти трябва начаса да го оплюеш. Така ще направиш и след тук написаното. Давай! Няма да можеш да ми кажеш нито нещо умно, нито нещо съществено. Ще бъде обаче достатъчно злобно, злъчно. Ще бъде поредна високопарна демонстрация на интелектуална посредственост. На ялов бабаитлък, който не може да бъде позициониран никъде в достатъчно широкото политическо многоабразие днес.
7 / Заявяваш, че не си антикомунист, а непрекъснато хулиш комунизма и комунистите? Тази еклектичност те представя не като политик, а като едно обикновено махленско племпало, което се вживява в ролята на гений. Ти, а не ние, се хвалиш със своята непогрешимост.
Ти, а не ние, сочиш с пръст и даваш акъл. Ти, а не ние, демагогстваш с публичната си фарисейщина.Ти наричаш гражданите на Троян дебили.
Те, гражданите на родния ни град, няма да ти го простят - ти никога няма да бъдеш техен любимец. За тях, сигурен съм, ти ще бъдеш едно цвърчящо, вечно гладно мишле, което няма да получи нищо освен огриски. Да са ти сладки, Илиян Пеевски!
8/През 2010г ми беше определена пенсия 212лв. За да мога да живея що-годе нормално бях принуден да продам строената от баща ми през 1948 година къща, намираща се на 200метра от центъра на града./ Ако баща ми стане от гроба ще ми счупи главата заради това решение/ Продадох още родните къщи на баща си и майка си. Продадох още два имота и с парите построих къща за гости.Благодарение на това преживявам. Та такива ми ти работи, Илиан Пеевски.Няма да ти сложа етикет - нагъл, безскрупулен и нахален.Липсата не реакция на твоите писания е най-верния етикат.
Дължа извинение на всички, които, сигурен съм, кореспонденцията ми с ИП изобщо не ги интерисува.

Анонимен каза...

Защо и до кога ще спират благопомазани пред Механа Стара къща шефа ОВ9999 и неговите бусове който денонощно стоят ама понеже е приближен с полицията може апък по ул.Васил левски пред ловния магазин Светла си държи колата денонощно колата на тртоара ама нали Бочев ловец може апък срещу нея на другия тротоар един бакшиш постоянно е там той

Анонимен каза...

Абе защо пиарката на СДС (ГЕРБ) не отрази катастрофата на Иванчо Миховски на пешеходна пътека на бар 12 всички мълчите защото кара бързо ще видим колко ще го накажат

Анонимен каза...

Другарю Генковски, пак сте се пообъркал. В коментар 9 - изнесеното е ЦИТАТ, а не писано от 9-ти. Това първо.
Второ - не лъжете, че винаги си подписвате коментарите. Това го правите само когато ви настъпят по опашката или ви "ритнат кучето".
Все пак е хубаво, че постоянно сънувате и ви се привижда И.Пеевски. Явно добре ви е настъпил по мазола. А и не бива да ви се пречи на "мокрите сънища" и видения.
Др.Генковски, във ВАШИЯТ коментар 11, вие питате:
"За какви комунисти, за какъв комунизъм говориш, бе..."
Сега ще ви ги изброя:
1. Дилян Енкин - член на БКП и най-младия член на ГК на БКП в Троян - три мандата кмет на Троян от 1995 до 2007 г.
2. Минко Акимов - член на БКП, Началник на Народната милиция и член на Бюрото на ГК на БКП Троян - един мандат кмет на Троян 2007-2011
3. Донка Михайлова - член на БКП, висш кадър на ДКМС - един мандат кмет на Троян 2011-2015.
Oпресних ли ви удобно късата памет? А за манипулирането и кой манипулира искаш ли да си поговорим?
Остава да ти открия една "малка тайна" - в България думата "комунист" е синоним да думата "престъпник", а вие, членовете на БКП наистина нямате нищо общо с комунизма като научно определение. Вие сте едни най-обикновени крадци и бандити и няма никакво значение къде и в какъв строй битувате. На Марс да ви пратят - ще окрадете камъните.
Др. Генковски, пишете, че през 2007-ма сте станал общински съветник за да спрете "разрухата". Нали ви предупредих, че тези тъпи номера можете да ги пробутвате на дебилните си избиратели? И какво спряхте? Докато единствен Пеевски се опитваше наистина да спре разрухата, вие "снизходително се усмихвахте", гласувахте с останалите си съпартийци от БКП и слугинаж - в следствие на което за 4-ри години оглозгахте Троян и нанесохте преки щети за над 15 млн лева и косвени за още толкова.
Вие сте един от управленските бандити и гробокопачи на Троян и няма къде да се скриете. Вярно е, че опитахте да се противопоставите на А.Балев и Акимов за една от далаверите им, но ви свиха перките и бързо се завряхте в миша дупка. Е, поне опитахте, но за разлика от Пеевски - вие не сте смел човек за да се борите до край.

Анонимен каза...

Браво 10 . Добре написано . Аман от тези комуняги !!!

Анонимен каза...

Другарю Генковски,

когато човек реши да си продаде долните гащи за пари,
то идеологията на куповача няма абсолютно никакво значение.
Широкия политически ландшафт за който говорите, е пълна демагогия и фикция
поради липсата на реална опозиция, която няма как да допуснете.
Допуснете ли реална опозиция, консеквенцията е ясна - номенклатурата трябва да пътува, и за това чрез всики налични методи се опитвате да я задушите, дифламирате или контраминирате.
Вашите кадри са заели всички ключови икономически и политически позиции,
и те вършат това, което им се заповяда отгоре, както преди така и днес - срещу пари.
Реално погледнато става въпрос за политически проститутки, във всички разцветки,
но от ЕДИН публичен дом.
Та така Др. Генковски, когато ви дойда в хотела вие няма да ме питате руснак ли съм
или американец, важното е аз да съм платежоспособен, а вие и САМО вие да сте кръчмарят? Е, че кръчмата постоянно е пред фалит поради некадърност кой го интересува, данъкоплатеца ще оправи работата. Когато за него няма хляб, НИЕ ще ядем пасти!

Анонимен каза...

Магазина срещу кафе Тифани, ПИБ, магазина Sirakov & Son - автомобилите които паркират до кръстовището и като излизаш от паркинга зад киното нямаш никаква видимост изнасяш се на половината платно и се молиш някой да не те отнесе.. още безбройните бусове и пикапи които зареждат магазините на малкия пазар, също автомобилите паркирани по тротоарите така че майките с колички, а и не само, са принудени да ходят по пътното платно. Има още много , но не ми се изброява. Не е лошо да се вземат в ръце, че всичките тука пораснаха много като се качиха и на Ферарита Мерцедеси Аудита и т.н.

Анонимен каза...

Най се дразня когато пред ,,Спиди" спре буса с доставките и се започва едно разтоваряне.А там училище,пешеходни пътеки.Като не си вършат работата КАТ-извършват престъпление!

Анонимен каза...

ДА, спиди също е доста възлов проблем. Все пак там е и завой за идващите от Ловеч в посока към ВиК.
А как да кажат за Миховски, че е блъснал човек на ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА? Нали веднага излиза от политиката.
То много нередности взеха да стават в такъв малък град, но са много големците и всичко се прикрива за съжаление.
И полицията ни е корумпирана и пристрастна и гледа само интереса на определени хора.

Анонимен каза...

Айдеееееее,изчезващият вид-комунистът пак се обади.....По-спокойно бе др.Комунист,всички знаем,че лъжата и измамата ви е втора природа!

Анонимен каза...

Истински се насладих на идеологическата битка на местните титани. Грандиозно! За съжаление др. Генковски всяка следваща минута комунистическите избиратели измират, а нови балъци не се раждат. И този факт дори вашата идеология не може да спре. Ще минат 40-те години, ще се наскитаме скъпи сънародници в пустинята и комунизмът ще се предава само по полов път. Само дето и техните наследници се изнесеха НА ЗАПАД за да доядат накраденото...
40 години.... прокоба е!!! Каквото и да дрънкаме тука - омразната идеология умира и ще умре...

Анонимен каза...

Като ти е толкоз пречил комунизма, затова си изучи децата без пари и ги прати да мият някои части на западните демократи, вместо да те гледат тук. Затова освен клошар и да чистиш на арабите леглата, дето дъщеря ти е преспала за някой долар, друго няма какво да правиш.
Живей демократе, и се наслаждавай на идеята за умиращия комунизъм!

Анонимен каза...

Като ти е толкоз пречил комунизма, затова си изучи децата без пари и ги прати да мият някои части на западните демократи, вместо да те гледат тук. Затова освен клошар и да чистиш на арабите леглата, дето дъщеря ти е преспала за някой долар, друго няма какво да правиш.
Живей демократе, и се наслаждавай на идеята за умиращия комунизъм!

Анонимен каза...

Темата уважаеми господа-другари е неправилното спиране на МПС, безопасност на движението и действието или бездействието на КАТ.Ако на Вас ви е кеф да си чешете езиците на тема комунизам и кой е "по- по-най", бъдете така добри да го правите на друго място защото това не му е тук мястото.
Проблемите в града ни са видни от всички участници в движението-висока скорост, неспазване на знаци и правила, неправилно паркиране върху тротоарите. Нека да чуем какво мисли по темата общината и контролния орган. Такива коментари няма, институциите мълчат. Защо? Темата за тях не е важна или неудобна?Проблема е значим и би трябвало кандидатите за кмет да водят по този въпрос дебат, да предлагат решения. Да ама не.

Анонимен каза...

Общината драги в момента е на друга тема.. догодина къде пак да копаят да си трошим колите да може да ходим в Боша

Анонимен каза...

Не е задължително като ти се счупи колата
да ходиш в Бош. Има достатъчно гаражчета, където могат да ти я оправят даже в пъти по-добре и в пъти по-евтино!

Анонимен каза...

Аиде да кажем за Аигиуна с X6 БМВ то каде спира всеки ден от 3 години назат,а нашите троянски заспели пишат актове всеки ден на един и съшти човек за лична карта,едно ще ви кажа от троянските полицаииии по долни нагли нагли нагли нагли нагли нагли нагли нагли нагли нагли нагли нагли със самочуствив на царе необеснимо на какво се далжи,амааа с простите си униформени тикви наглечат ня този които не им харесва аааа на други са газоблисковци

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |