Д-р Красимир Гунешки на откриването на „Орешак 2013”

* Кандидат-депутатът прикани всички да гласуват за даровития и атрактивен млад певец и наш съгражданин Христо Младенов, който успешно се представя в музикалното шоу „Гласът на България”

Парламентарни избори 2013
Д-р Гунешки сред участници и гости на "Орешак 2013"
Платена публикация

ВОДАЧЪТ НА ЛИСТАТА на Коалиция „Център - Свобода и достойнство” за Ловешка област за предстоящите парламентарни избори д-р Красимир Гунешки бе сред официалните гости при откриването на XХVII Национална изложба на народните художествени занаяти с международно участие „Орешак 2013” в Националното изложение в с. Орешак (1 май).

Д-Р ГУНЕШКИ разговаря с майстори от страната, които показват уникални предмети на занаятите и приложните изкуства, и изтъкна някои акценти от политическата платформа на Коалиция „Център - Свобода и достойнство”. По конкретно: Ще върнем свободата на бизнеса, като премахнем господството на монополите и административния рекет; Ще работим за спешно антимонополно законодателство; Ще замразим нивото на ниските 10-процентни данъци; Ще намалим данъка на едноличните търговци също на 10%; Ще намалим административните такси и ще съкратим и опростим лицензионните и регистрационните режими. 

КАНДИДАТ-ДЕПУТАТЪТ сподели с присъстващи дипломати и посланици политическата визия на НДСВ (едната от партиите в Коалиция „Център - Свобода и достойнство”) за периода  2013-2020 г. Национална цел е България да стане член на клуба на 40-те най-силни икономики. Националните политики пък са за нов икономически растеж, за качествен живот и социална справедливост. Като стъпка за намаляване на безработицата д-р Гунешки изтъкна нуждата от осигуряване на достъп до европарите на малките и средните предприятия. Важна идея на Коалиция „Център - Свобода и достойнство” е да се създаде Министерство на предприемачеството вместо Министерство на икономиката. Институциите трябва да работят за гражданите и да са близко до тях.

Христо Младенов
ДО ЕДНА ГОДИНА от мандата ще въведем електронното правителство и електронното гласуване, които са сигурна защита срещу корупцията и купуването на гласове, каза в разговор с избиратели д-р Красимир Гунешки. В подкрепа на младите и талантливи хора кандидат-депутатът прикани всички да гласуват за даровития и атрактивен млад певец и наш съгражданин Христо Младенов, който успешно се представя в музикалното шоу „Гласът на България”. „Христо има нужда от нашите гласове, а ние, кандидатите от Коалиция „Център - Свобода и достойнство”, имаме нужда от подкрепата на избирателите на 12 май, когато искрено се надяваме те да ни пишат 6-ца, отбелязвайки 6 в бюлетината”, каза още д-р Гунешки.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |