Пиян и без книжка, автомобилът изгорял

* 21-годишен троянец, неправоспособен хи фиркан до козирката (1,27 промила) катастрофира по пътя Севлиево - Троян, автомобилът се подпалва, няма сериозно пострадали

Крими
 
21-ГОДИШЕН троянец, неправоспособен, в събота, 13 април, минути след полунощ, изгубил контрола на шофирания от него лек автомобил, съобщиха от пресцентъра на МВР Ловеч. Возилото се обърнало на дясната си страна, подпалило се и изгоряло напълно. Инцидентът станал на прав участък по пътя GAB 1164 от Севлиево за Троян (през Градница, Врабево и Добродан при км 19+400), като за радост няма сериозно пострадали хора – шофьорът и 16-годишен пътник от автомобила са с охлузни рани.

ПРИ ТЕСТВАНЕ на водача за алкохол се оказало, че е обилно почерпен, дрегерът отчел 1,27 промила в издишания въздух – т. е. хем без книжка, хем пиян. По случая е образувано досъдебно производство, а извършителят го грози от 1 до 3 години затвор.

Т21


Бел. ред. Както обикновено, в официалната полицейска информация няма никакви данни за извършителя на престъплението (шофиране с над 1,20 промила е престъпление) – някой си анонимен нещо направил и толкоз. И къде е превантивният ефект от медийното огласяване, питаме не за първи път?! 
 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |