Паулина Раева – кандидат за общински съветник, ПП-ДБ

МИ 2023 ПП-ДБ Кандидатите
Екип от експерти в местната власт се гради трудно и бавно. Считаме, че ние, коалиция ПП-ДБ, сме намерили точните изпълнители. Сега представяме няколко такива млади хора, които се включиха със своята енергия, модерно мислене и знания в екипа ни. Именно и заради такива като тях ние трябва да успеем. Заради младите, чиято единствена алтернатива и естествена среда сме ние. Това не е клише, това е фактическата реалност и съставът на листата ни с общински съветници и кметове на населени места го потвърждават недвусмислено. Имаме формулата на успеха с нашата модерна програма. Притежаваме нужния дух, заряд и енергия. Знаем, че можем да доведем започнатото до успех! Защото успехът не е наша лична кауза! Успехът е мисията ни към съвременна и модерна община!

Паулина Раева завършва гимназия в Троян с два чужди езика – английски и испански. Дипломира се в Университета по архитектура, строителство и геодезия, специалност „Геодезия“. Работи като инженер-геодезист в няколко фирми в Прага, Чехия и като инженер по строителни обекти в Швеция и Норвегия. Междувременно завършва докторантура в Чешкия технически университет в Прага към катедра „Геоматика“ на Строителния факултет. По-късно прави стаж в Политехническия университет във Валенсия.

Занимава се с геопространствени решения като страст са й дистанционните методи за изследване на Земята. През 2020 г. в екип с други троянци печели европейски конкурс за изследване на водни ресурси чрез сателитни данни и получават финансиране от Германската космическа агенция – виж тук.

Вижда огромен потенциал в Троян и региона и за малки, и за големи, но смята, че ни липсва смелост да поискаме да живеем малко по-добре. Приема поканата да се кандидатира за общински съветник, защото вярва, че може да допринесе за развитието на града и да работи по разрешаването на проблеми, които като че ли са подминавани.

Начало

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |