В Чифлик и Бели Осъм – с подкрепа за Донка Михайлова и листата на БСП

МИ 2023 БСП Предизборни срещи
Чифлик 
 
МАЛКАТА Емилия подари на Донка Михайлова букет цветя и детски рисунки в знак на благодарност, че градоначалничката е изпълнила обещанието си да ремонтира улица „Зюмбюлска” в Чифлик. Това се случи пред очите на всички, уважили предизборното събрание на Коалиция „БСП за България” в селото.

ПРЕЗ изтичащия мандат финансовият ресурс, вложен за подобряване инфраструктурата в населеното място, е над 300 хил. лв., заяви кандидатът за кмет на общината г-жа Михайлова. Средствата са вложени за текущи ремонти на уличната мрежа, ремонти на участъци от общинската пътна мрежа. Направена е хоризонтална пътна маркировка по общинския път. През мандата са изпълнени още: подмяна на дограмата на пенсионерския клуб, читалището и кметството, на  улуците и водосточните тръби на читалището и кметството, закупени са уреди за стрийт фитнес (от програмата за развитие на туризма). Направен е ремонт на  покрива на кметството, ремонтиран е покривът и навесът на  сградата на музейната сбирка. Ще бъде изготвен комплексен проект за изграждане на детска площадка в центъра на селото, както и ще бъде актуализиран проектът за водоснабдяване на вилна зона „Чифлик – Басейна“.

АКЦЕНТИ от предизборната платформа социалистите представиха кандидатите за общински съветници Владимир Хаджийски, Васил Гадевски, землякът Младен Богдански и Владислав Кардашимов. В залата бе изразена подкрепа на Донка Михайлова и нейния екип за нов мандат. Въпроси за инфраструктурата и землищните граници ще бъдат обсъдени с бъдещия кметски съвет на селото, бе общото съгласие на присъстващите.

Бели Осъм
 
С ПЪСТРИ есенни цветя бе посрещната Донка Михайлова и в Бели Осъм. За периода 2019-2023 г. вложеният финансов ресурс за подобряване на инфраструктурата в населеното място е близо 400 хил. лв. Основната част от средствата са вложени в текущи ремонти по уличната и общинската пътна мрежа, както и за изкърпване на единични дупки по асфалтовата настилка. Ремонтиран е мост в мах. Зеленика. Направен е ремонт на покрива на кметството, ремонт на здравната служба,  подменена е дограмата на пенсионерския клуб. През 2021 г. по проект „Отдих край реката“ на програма „Обществен форум“ е изграден  кът за отдих и почивка в западния край на центъра на селото. Извършено е почистване на терена, ремонт и пребоядисване на съществуващи детски съоръжения, монтирана е беседка и 7 пейки.

ПРЕЗ 2022 Г. по проект „Красива България“ беше реализиран проект „Основен ремонт и реконструкция на НЧ „Изгрев 1926 г.“, в който са вложени близо 200 хил. лв., уточни г-жа Михайлова. Отделно културният календар на селото е подпомогнат с 6000 лв. Задоволство сред присъстващите предизвика фактът, че в програмата, представена от кандидатите за съветниците, е предвидено средствата да селата да нараснат с 50%. Да се подмени осветлението и подобри водоснабдяването при ниска цена на водата.

В БЕЛИ ОСЪМ на практика се осъществява мотото на социалистите в тази предизборна кампания, че успехите идват, когато всички работят заедно, беше общото мнение в залата. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 
 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |