Атрактивни награди в нова семейна кампания на СБА

* Семейството победител ще получи ваучер за гориво на стойност 3000 лв., класиралите се на второ и трето място - ваучери за 800 лв. и 660 лв.
Безопасност на пътя
СЪЮЗЪТ на българските автомобилисти (СБА) организира семейно състезание по пътна безопасност и в подкрепа на Европейската седмица на мобилността – кампания „Дни  на безопасността“, а темата е активното участие на цялото семейство в придвижването в градска среда и мерките за безопасност, които трябва да се прилагат.

СЕМЕЙНАТА НАДПРЕВАРА ще включва решаване на листовки на тема пътна безопасност от цялото семейство, съобразени с възрастовата група на децата участници, детска рисунка на тема пътна безопасност, надпревари на специално конфигуриран затворен маршрут по майсторско управление на велосипед и майсторско управление на автомобил, изпит по долекарска медицинска помощ, съвместно с Българския Червен кръст, забавни игри за децата и др.

КАМПАНИЯТА
ще се проведе в два етапа:
ПЪРВИ ЕТАП. Кандидатстване за участие, чрез попълване на онлайн форма (поместена на сайта www.familydrivers.bg за определяне чрез томбола в присъствието на нотариус на 15 (петнадесет) семейства (двама родители и дете или родител, близък роднина и дете) за участие във финалния етап.

ВТОРИ ЕТАП – финал. Родителите ще преминават следните елементи: решаване на листовки, майсторско управление на автомобил по зададена схема и реакция при настъпване на  ПТП; а децата ще имат тест по пътна безопасност чрез оцветяване на елемент, рисунка на тема „Пътна безопасност“ или преминаване с велосипед на предварително подготвено трасе в зависимост от възрастта.
ПРИГОТВИЛИ СМЕ атрактивни награди – освен членски карти за пътна помощ за 15-те семейства, победителят ще получи ваучер за гориво на стойност 3000 лв., класиралите се на второ място - ваучер на стойност 800 лв. за закупуване на велосипед, а класиралите се на трето място - ваучер на стойност 660 лв. за семеен уикенд в СПА хотел „Хисар“.

ЗАПИШЕТЕ СЕ на www.familydrivers.bg и участвайте във финала на 16 септември 2023 г. от 10:30 ч. на бул. „Александър Малинов“ в жк „Младост“ в София. Кампанията на СБА се организира с подкрепата на Столична община, МВР (Главна дирекция „Национална полиция“, Отдел „Пътна полиция“), Български Червен кръст и Bike Center.

СБА Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |