Млазгови: Ще си търсим правата от „Електрохолд“

* „Това е пълна идиотщина, не мога да си гледам къщата! Как е възможно по този начин да се върши работа,
 като кучето на нивата?!“
Помощ, обслужват ни!
„Красивото“ окабеляване върху фасадата на къщата, ул. „Първомайска“ 2е
СЛУЧКАТА е следната, пък вие кажете така ли трябва да е и какво трябва да се случи оттук нататък. Къща близнак на ул. „Първомайска“ 2е в Троян, половината е собственост на Диана и Хари Млазгови, които сравнително скоро са санирали и пребоядисали своята част. Хубаво, но един ден, точната дата е 2 февруари, токът неочаквано спира, без уведомление, разбира се. След час-два го пускат и чак тогава Млазгови разбират, че са били „обслужени“ от електродоставчика „Електрохолд“: екип електричари тихомълком, и пак повтаряме – без никакво уведомление и предупреждение, им изнесли електромера и го монтирали извън къщата (на най-близкия дирек). Такива са изискванията (електромерите да са на видно място) и никой не ги оспорва, тук проблемът е как така някакви хора се намъкват в дома ти, спират ти тока и си вършат работата без да те предупредят?! Ами ако в момента ти вършиш нещо и разчиташ на някакъв електроуред, както било в случая – явно за въпросния екип на „Електрохолд“ това е без значение?!

Фасадата на същата къща преди намесата на екипа на „Електрохолд“
НО ПРОБЛЕМЪТ не е само този, има и следващ, който според Млазгови е по-голям, с трайни последици и те твърдо са решени да не оставят нещата така. След като електричарите изкарали електромера извън къщата, прекарали нови кабели и ги ковнали върху фасадата – съвсем урбулешката, накриво и сякаш напук на всичко, за естетика изобщо да не говорим. „Това е пълна идиотщина, не мога да си гледам къщата! Как е възможно по този начин да се върши работа, като кучето на нивата?!“, коментира г-жа Млазгова. Тя заяви още, че ще направят всичко възможно от „Електрохолд“ да коригират стореното от техните хора и кабелите върху фасадата на къщата да бъдат „пренаредени“ и вкарани, както би трябвало да бъде, в подходяща лайсна. Използва и трибуната да се обърне за съдействие към съгражданина ни инж. Бойко Чавдаров, който е регионален мениджър на „Електрохолд“ за Ловешка област, включително за Троян. Ние пък ще следим развитието на този уж частен случай, който обаче е показателен за много неща.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |