Община Троян ще раздаде 145 български знамена

Инициатива е на кмета Донка Михайлова и се планира да се превърне в ежегодна, идеята е градът ни да се обагри в българските цветове
За 3 март
ВЪВ ВРЪЗКА със 145-та годишнина от Освобождението на България Община Троян е подготвила 145 български знамена за своите граждани.

В НАВЕЧЕРИЕТО на Националния празник – на 1 март и 2 март, 145 домакинства ще имат възможност да получават безплатно българско знаме с размери 60/100 см. Желаещите могат да се сдобият българския трибагреник  при дежурния в сградата на Общината (пл. „Възраждане“ 1), за домакинство ще има по едно знаме.

ИНИЦИАТИВАТА е на кмета на община Троян Донка Михайлова и се планира тя да се превърне в ежегодна традиция. Идеята е градът ни да се обагри в цветовете на българския трикольор. Призоваваме всеки, получил знаме, да го постави на видно място на фасадата или оградата на своя дом.
 
НЕКА ЗАЕДНО да направим Троян по-празничен и да засвидетелстваме признателност и гордост за 145 години свободна България!

Община Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |