„Приказка“-та на Цоню и Денислав

* Баща и син Меразчиеви от Левски откриват своя изложба живопис в Серяковата къща – 15 декември, четвъртък, 17:30 ч.
Предстоящо
Баща и син Меразчиеви
ДВАМА талантливи художници от гр. Левски, баща и син – Цоню и Денислав Меразчиеви, на 15 декември, четвъртък, от 17:30 ч., откриват в троянската галерия „Серякова къща“ своята изложба живопис „Приказка”.

ЦОНЮ МЕРАЗЧИЕВ е завършил софийската художествена гимназия „Илия Бешков“. От 1981 г. работи към кинефикация Плевен като художник. Член на групата на Плевенските художници. Участва в редица общи изложби в страната. През 2001 г. в родния му Левски е първата му самостоятелна изложба, като включва в нея и творби сина си Денислав.

ДЕНИСЛАВ от малък следва пътя на баща си в изобразителното изкуство. Самоук е, но смело върви по дългия и трънлив път на изобразителното изкуство. Увлича се по графиката и първата му самостоятелна изложба през 2012 г. е с графични творби. Постепенно се насочва към живописта. Има няколко съвместни изложби живопис с баща си.

Т21, по информация от галерия „Серякова къща“

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |