Свилен Андреев: „Демократична България“ е най-разумната политическа сила

* „Чекмеджетата пълни с кюлчета злато трябва да останат в историята и ние сме гарантът това да се случи“ * „Както по темата съдебна реформа, така и по тази с депутинизацията на България ние няма да правим
 никакъв компромис“
ПИ2022 Демократична България
Вторият в листата на „Демократична България“, троянецът Свилен Андреев, споделя какви ще бъдат основните приоритети на коалицията в следващия парламент, както и вижданията си за предизборната кампания в региона.

„ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“ е разумната политическа сила и с действията си доказваме това всеки ден. Такива бяхме и в  47-то Народно събрание, но не срещахме нужната подкрепа в опитите да внесем повече разум и отговорност. Сега, когато всички партии чуват от хората, че са изморени от избори, става ясно, че бяхме прави.

С Христо Иванов и Божидар Божанов в Ловеч
КРИЗИТЕ, пред които е изправена държавата, не са за подценяване и само комбинация от отговорност и опит могат да произведат смислени решения. Тъй като нашата кампания е може би най-близко до хората и се срещаме всеки ден с тях на улицата, смея да твърдя, че сме запознати с очакванията им. Те искат сигурност и развитие, но също така искат и справедливост. „Демократична България“ беше и силата, която наложи темата за правосъдната реформа, без която справедливостта в политиката си остава само добро пожелание. Това е и темата, с която няма да правим компромис в следващия парламент. Чекмеджетата пълни с кюлчета злато трябва да останат в историята и ние сме гарантът това да се случи.  Като представители на център-дясното общество, знаем каква отговорност е това. Нашите привърженици не ни спестяват критики и това е най-ценното на тази общност, защото така имаме възможността да си сверяваме часовниците.
 
Среща с избиратели в Ловеч
ИСТИНАТА е, че вълната „Продължаваме промяната“ през миналата година ни нанесе сериозни електорални щети, но социологията ясно показва, че покачваме устойчиво своята подкрепа и сме на правилния път. Това има своите логични обяснения и последователната ни политика по отношение на депутинизацията е едно от тях. Трябва да бъде ясно, че както по темата съдебна реформа, така и по тази с депутинизацията на България ние няма да правим никакъв компромис. „Демократична България“ е гарантът за евроатлантическото развитие на България.

ПРАВИ ми впечатление, че някои от големите политически партии почти не се появяват сред избирателите си в Ловешка област. Дали е въпрос на стратегия или умишлено се цели да комуникират само с твърдите си ядра, предстои да разберем. Надявам се вотът в региона да бъде честен, особено в смесените села, където манипулираният вот в полза на една-две партии не е рядкост.

Среща с избиратели в Тетевен
ПРИЗИВЪТ МИ към избирателите е да отидат и да гласуват, за да може купеният вот да няма тежест. Знам, че по-голямата част от хората са изморени от избори и това е напълно логично. Но не трябва да си мислим, че като не гласуваме, наказваме някой политик. Напротив, така помагаме на тези, които всъщност искаме да накажем.


 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |