Започва пчеларската среща „Север - юг“ на Беклемето

* Откриването – на 20 август, събота, 10:00 ч. * Задължителното условие е предлаганата на базара стока да има лабораторен сертификат
 или лиценз
Предстоящо
НА 20 АВГУСТ, събота, в прохладата на туристически комплекс „Беклемето“, професионалисти и любители пчелари от Троян, Карлово и страната ще се съберат на 58-та Национална пчеларска среща „Север - юг“. Освен дискусионен клуб на сдруженията на пчеларите и обмяна на информация събитието ще включва традиционната изложба базар на мед и различни пчелни продукти. А качеството на предлаганите артикули е гарантирано, тъй като за участие в базара задължителното условие е предлаганата стока да има лабораторен сертификат или лиценз.

ОТКРИВАНЕТО на „Север - юг“ (2022 г.) е в 10:00 ч. с изпълнение на фолклорен състав „Дълбокдолско ехо“ към читалището в с. Дълбок дол, а за участниците и гостите от района Община Троян е осигурила транспорт с предварително записване в Пенсионерския клуб в Троян. Очакванията на организаторите са и тази година за пчеларската среща на Беклемето да пристигнат хора от цяла България.

Т21, по информация от Община Троян 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |