Младен Богдански е кандидатурата на БСП Троян за предстоящите избори

* Конференцията на БСП Троян реши категорично да се отстоява второто място на троянския кандидат и даде заявка за модерна и със силно участие в медиите кампания
Парламентарни избори 2022
Младен Богдански
ОБЩИНСКИЯТ съветник инж. Младен Богдански е кандидатурата на БСП Троян за предстоящите извънредни избори за народни представители на 2 октомври. Това бе решено на провелата се на 16 август конференция на общинската организация на троянските социалисти. Другите номинирани, издигнати от първичните организации, си направиха отвод в полза на г-н Богдански.

ВЕЧЕ
е ясен и водачът на листата на социалистите в нашия 11-ти многомандатен Ловешки избирателен район – Вяра Емилова, депутат от предишното 47-мо Народно събрание, която бе гост на троянската конференция. Сред гостите бе и областния лидер на БСП Ловеч Минчо Казанджиев, който ще се конкурира за второто място в листата с Младен Богдански. Окончателният състав на кандидатските листи на БСП за изборите за 48-мото Народно събрание ще стане ясен на Националната партийна конференция на 25 август; а броени дни преди това, на 22 август, ще се състои Областната конференция на БСП Ловеч, която ще представи своя вариант на ловешката листа.

ДЕЛЕГАТИТЕ на конференцията на БСП Троян гласуваха категорично да се отстоява второто място на троянския кандидат Младен Богдански в листата и се обединиха около идеята този път кампанията да е по-модерна, с по-силно участие в медиите за привличане на повече гласоподаватели. Очакванията са в област Ловеч за БСП да гласуват около 2000 души.

Лидерът на БСП Троян Росен Веселинов и водачката на листата Вяра Емилова, Троян, 16 август
КМЕТЪТ на Троян Донка Михайлова подкрепи кандидатурата на Младен Богдански за депутат и заяви: „Младен е от новото поколение млади, кадърни хора, доказали себе си първо като експерти. Да, може би те не са най-партийните хора, но доказаха, че могат да водят екип“. От своя страна Младен Богдански благодари на съпартийците си за доверието и заяви, че ще работи за една модерна, позитивна кампания.
 
*** 
 
МЛАДЕН БОГДАНСКИ е завършил Лесотехническия университет в София с бакалавърска степен „Горско стопанство“ и магистратура „Ловно стопанство“, подготвя докторантура на тема „За буковите гори в Централна Стара планина“. Потомствен лесовъд, баща му инж. Павли Богдански дълги години бе директор на РУГ Ловеч. Общински съветник от БСП. Бе кандидат за депутат и на парламентарните избори на 14 ноември 2021 г.

БСП Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |