145 са кандидатите за депутати в нашия избирателен район

* Най-младият е 21-годишният Аксай Нешев (ДПС), най-възрастният – 78-годишният Петър Петров („Атака“) * За едно депутатско място се борят
 29 кандидати

Избори 2021 (3)
 
ИЗБИРАТЕЛНИТЕ секции в нашия 11-ти многомандатен избирателе район (Ловешка област) са 273, като в 176 от тях ще се гласува машинно, а в останалите 97 – с хартиени бюлетини. Подвижните секционни избирателни комисии (СИК) в областта са девет –  пет за хора с увреждания в Ловеч, Луковит, Тетевен, Троян и Угърчин и четири за поставени под карантина или задължителна изолация в Ловеч, Луковит и Троян. Разкрити са и четири СИК в ковид отделенията в Ловеч, Луковит и Троян и още осем в лечебните заведения в Ловеч, Троян, Луковит и Тетевен. Общо 2181 са назначените членове на СИК.

БРОЯТ на избирателите по предварителните списъци в нашия избирателен район е 118 514 души. Кандидатите за народни представители са 145 – 99 мъже и 46 жени, като най-младият от тях е 21-годишният Аксай Нешев (ДПС), а най-възрастният – 78-годишният Петър Петров („Атака“). Регистрираните кандидатски листи на партии и коалиции са 27. Най-малката и най-голямата избирателна секция са в угърчинските села Славщица и Кирчево – съответно с 19 души и 970 души в избирателните списъци. Депутатските мандати за нашия район са 5, т. е. за едно депутатско място се борят 29 кандидати.

Т21, по информация от Областната управа - Ловеч

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |