Нашата Ралица с първа победа във „Фермата“

* С много хъс, воля и пълно раздаване червенокосата троянка надделя над старозагорката Красимира в първия женски дуел, продължава уверено напред * Ралица: „Израснах в ателието на моя баща Николай Йовков… И в тази магия на земята, водата и огъня попаднах и аз“
Фермата 2021
Ралица Йовкова във „Фермата“, 2021 г.
ТРОЯН отново има представител в може би най-позитивното и със сигурност сред най-гледаните риалитита в родния телевизионен ефир – „Фермата“ по бТВ. След като в петия сезон (2019 г.) голямата победа от 100 хил. лв. грабна крехката на вид, но оказала се желязна амазонка от троянското с. Борима (виж „Нашата Веселка спечели „Фермата“ – бел. ред.), сега, в седмото издание, напред уверено върви троянката Ралица Йовкова.

РАЛИЦА е добре позната в Троян, а красотата, която се ражда изпод нейните ръце, е известна в цяла България. Троянската „фермерка“ е именит творец с ярък собствен стил, стъпила на дълбока над 100-годишна родова традиция в керамиката, четвърто поколение на грънчарското колело, щерка на първомайстора и почетен гражданин на Троян Кольо Йовков и на темпераментната дългогодишна преподавателка по френски език и име от музикалната сцена Мария (Мая) Бъчварова. „С грънчарство се занимавали прадядо й, дядо й и баща й. Дъщерите й, 16-годишни близначки, също са запленени от този занаят. Във „Фермата“ Ралица влиза с обичта си към земята. Умее да готви, да меси, да чисти, добър градинар е. Никаква работа не я плаши – нито домакинска, нито селскостопанска“, четем представянето на троянската участничка в сайта на предаването.

В ателието с баща си Кольо Йовков
„ИЗРАСНАХ в ателието на моя баща Николай Йовков, където гледката на въртящото се грънчарско колело винаги е била нещо обичайно за мен. Отлично знам на какво мирише глината – на земя, на природа, на много труд и много любов. И в тази магия на земята, водата и огъня попаднах и аз. Стилът ми е по-женствен от този на прадедите ми, използвам нежни пастелни цветове, вдъхновява ме природата, малкото разцъфнало цвете, пшеницата“, сподели от екрана тя самата.

Червенокосата троянка след победата в първия женски дуел
РАЛИЦА се доказа убедително и в първото сериозно препятствие – тя бе на „тепиха“ в изключително оспорвания и тежък първи женски дуел във „Фермата“ (2021 г.) и с много хъс, воля и пълно раздаване надделя над достойния си конкурент, старозагорката Красимира. „Доволна съм, че успях да победя себе си, изправих се отново на крака, колкото и да беше трудно и взех дуела“, каза червенокосата троянка след победата. От нас – успех и в следващите битки, и до края!

Т21 
 
Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |