Обичаме те, докторке!

* „Има лекари, които заслужават да им целунеш ръка и да им се поклониш доземи. Такъв лекар е прекрасната д-р Нели Стоянова, личният ми лекар…“

д-р Нели Стоянова

Благодарност

ИМА ЛЕКАРИ, които заслужават да им целунеш ръка и да им се поклониш доземи. Такъв лекар е прекрасната д-р Нели Стоянова, личният ми лекар, която се грижи за пациентите си в четири троянски села – Дълбок дол, Ломец, Старо село и Голяма Желязна. Грижи се майчински – ласкаво, с разбиране, и с професионализъм, истински! А повечето й пациенти сме възрастни болнави хора и при нас лекарските грижи са по-трудни, изискват  повече – но това не я плаши, защото нашата Нели е Лекар с главна буква, истински лечител.

МОЯТ СЛУЧАЙ е такъв – прекарах коронавирус и се оправих от него, но след това се обостриха болките и схващането от старо заболяване в кръста, както и остеопорозата ми. Налагаше се в продължение на месец всекидневно да ми се поставят инжекции. Живея в Дълбок дол, обаче се принудих да се върна в апартамента си в Троян и тук, всеки ден в продължение на месец, д-р Нели Стоянова пътуваше до града и идваше вкъщи, за да ми бие инжекциите. Весела, внимателна и безпогрешна, както винаги!

НЯМАМ ДУМИ да изразя благодарността си, моята и на още десетки пациенти на д-р Нели Стоянова! Обичаме те, докторке, да си ни жива и здрава и все същата!

8 май 2021 г.

Лиляна Христова, с. Дълбок дол

Начало

1 Коментара:

? каза...

Хубаво е, че има такива лекари. И пациенти, които ги оценяват. Но, пътят, по който пътува тя към пациентите си, между Дълбок дол и Борима, след зимата е твърде разбит. И на места е трудно да се избере как да премине човек между "вратите" на получилият се слалом.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |