Новият областен Светослав Славчев започна работа

* Предаването на властта – коректно и добронамерено и от двете страни * „Моята задача е организирането на честни избори на 11 юли“ * Даниела Коларова е новият пиар на Областната администрация
Рокади
Сдаването на властта в Областната администрация, Ловеч, 20 май 2021 г.
НОВИЯТ областен управител на Ловешка област Светослав Славчев, който вчера заедно с още 23-ма свои колеги в страната получи назначение от служебния премиер Стефан Янев, тази сутрин, 20 май, официално встъпи в длъжност (за да приключи заявената тотална смяна в 28-те областни администрации, предстоят още 4 нови назначения – бел. ред.). „Пожелавам Ви успех и съм уверена, че с професионалния опит, който имате, ще се справите с работата“, бяха думите за добре дошъл на предшественичката на поста Ваня Събчева, която му връчи печата на областната администрация и ключовете от шефския кабинет. А първата заповед, която г-н Славчев разписа, бе за възстановяване на г-жа Събчева на предишната й длъжност – главен секретар на Областната администрация. С други думи, смяната на властта мина коректно и добронамерено и от двете страни. 
 
Светослав Славчев
ЛЮБОПИТНО е, че една от първите среши на новия областен управител, състояла се само два часа след поемането на поста, бе с медиите; което при всички случаи е добър знак и дава заявка за откритост в стила на работа. „Моята задача е организирането на честни избори на 11 юли. Продължавам работа с досегашния екип на Областната администрация и уверявам, че няма да има структурни и кадрови промени, с изключение на политическия кабинет, който ще бъде сменен. Новите зам.-областни управители ще бъдат назначени следващата седмица от министър-председателя“, заяви г-н Славчев. Като поясни, че заместниците му ще бъдат определени на квотен политически принцип, а самият той е от квотата на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“. Представен бе и новият пиар на Областната администрация – Даниела Коларова, която поема ресора от Елка Баръмова.

„НАДЯВАМ се да възвърнем доверието в институциите и спокойствието на гражданите. Ако успеем да го направим, макар и за краткото време, ще сме постигнали добри дела. На първо място ще бъде дисциплината и организацията на работа“, каза още на първата си пресконференция като областен управител Светослав Славчев.

Т21

Начало

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |