Община Троян подкрепя инициативите за почистване

* Към организаторите – за навременно извозване на събрания боклук и за закупуване на нужните материали уведомявайте предварително на дежурния телефон 0670/6-80-50
Партньори 
В ПОСЛЕДНО време на територията на община Троян се родиха няколко граждански инициативи за почистване на терени от незаконно изхвърлени отпадъци. Община Троян изказва благодарност на организаторите и участниците в инициативите.

ВСИЧКИ отпадъци, събрани по време на организираните от местни доброволци акции за почистване в районите на с. Терзийско, кв. „Ливадето“ в Троян и коритото на река Бели Осъм в централната градска част, вече са извозени. В рамките на деня (19 април) ще бъдат премахнати и тези от пътя, водещ към туристически комплекс „Беклемето“.

ЩЕ ПРИВЕТСТВАМЕ включването на жители на общината в почистването и на други терени. ОП „Комунални услуги - Троян“ ще осигури ръкавици и чували за събиране на битови отпадъци на всеки участник в инициатива за почистване от отпадъци на райони около жилищата или местата за отдих. За да бъде осигурено навременно извозване на събрания боклук и за закупуване на нужните материали, призоваваме организаторите на подобни инициативи да уведомят за провеждането им на дежурния телефон в общинската администрация – 0670/6-80-50.

РЪКОВОДСТВАТА на Община Троян и ОП „Комунални услуги - Троян“ изразяват надежда, че ще успеем да направим общината по-чиста и приветлива, обединявайки усилията си.

Община Троян
 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |