Училището в Дебнево организира дарителска кампания

* Целта – събиране на средства за портрет на патрона Иван Вазов върху фасадата на училището * Спонсор е осигурил половината от сумата, нужни са още 2000 лв.
Кауза
УВАЖАЕМИ ДЕБНЕВЕНИ, бивши възпитаници, родители, приятели и съмишленици! Тази година нашето училище - Обединено училище „Иван Вазов“, с. Дебнево - отбелязва 140 години от своето съществуване, а през м. септември България ще отбележи 100 години от смъртта на нашия патрон Иван Вазов. По повод тези две годишнини ние подехме инициативата да бъде нарисуван портрет на патриарха на българската литература върху фасадата на училището.

С ЦЕЛ осъществяването на тази патриотична идея стартираме благотворителна кампания. Събраните средства ще бъдат вложени в стенописа, който ще е с приблизителна големина 20 кв. м. На този етап спонсор е осигурил близо половината от необходимата сума, остава да бъдат събрани още 2000 лв.

ЗА НАС е кауза да утвърждаваме родовата памет и да я предаваме през поколенията. Ако и вие припознавате тази кауза като своя, ако приемате този проект като общозначим за Дебнево, можете да дарите средства на сметката на Обединено училище „Иван Вазов“, с. Дебнево, община Троян:

Райфайнзенбанк - клон Троян
BIC: RZBBBGSF
BG06RZBB91553104493500
Обединено училище „Иван Вазов“, с. Дебнево

Начало 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |