Отложиха редовното мартенско заседание на Общинския съвет

* На същата дата, 25 март, е насрочено кратко извънредно заседание  – за да положат клетва новоизбраният кмет на с. Калейца Татяна Стойкова и новият общински съветник Радка Бончевска
Местна власт
НАСРОЧЕНОТО за последния четвъртък на месеца – 25 март, редовно заседание на Общинския съвет (ОбС) в Троян се отлага за м. април. Това съобщи председателят на местния парламент инж. Петко Пенков, посочвайки и причината – във връзка със заповедта от 18 март на здравния министър проф. Костадин Ангелов за затягане на противоепидемичните мерки (РД-01-173/18.03.2021). Датата и дневният ред на отложеното заседание ще бъдат обявени в сайта на Община Троян, раздел „Общински съвет Троян“, не по-късно от 7 дни преди провеждането му.

НА 25 МАРТ обаче ще се проведе кратко извънредно заседание на ОбС – Троян с единствена точка в дневния ред – новоизбраният на скорошните частични избори кмет на с. Калейца Татяна Стойкова и новият общински съветник от групата на ГЕРБ – Радка Бончевска, заела мястото на подалия оставка Владислав Шишков, да положат клетва според изискването на  чл. 32, ал. 1 от Закона за местното самоуправление и местната администрация (ЗМСМА).

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |