ПП „Републиканци за България“ откри кампанията си в Ловешка област

* Водачката Надя Бонева: „Удоволствие е да се срещна с гражданите на Ловеч и областта и да обсъдим конкретни стъпки, мерки и цели за бъдещото устойчиво развитие не само на местно ниво“
Парламентарни избори 2021 
ЛОВЕШКАТА структура на ПП „Републиканци за България“ на 12 март представи кандидатите си за народни представители в 11 Многомандатен избирателен район (МИР) и официално откри офиса си в Ловеч. „Предизборната кампания вече е в ход. Удоволствие е да се срещна с гражданите на Ловеч и областта и да обсъдим конкретни стъпки, мерки и цели за бъдещото устойчиво развитие не само на местно ниво, но и национално“, заяви Надя Бонева, водач на ловешката листа. Тя благодари на кандидатите за народни представители и цялата структура на „Републиканци за България“ в област Ловеч за доверието и изразената подкрепа. Г-жа Бонева  е магистър по право, експерт в парламентарната Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, работила е в Народното събрание от 1992 г. до момента на различни ръководни длъжности, съдебен заседател в Софийски районен съд.

„ПРОВЕЖДАМЕ много срещи с представители на различни организации и граждани. ПП „Републиканци за България“ има ясна и точна управленска програма за бъдещето на страната и затова трябва да запознаваме с нейните акценти“, сподели Виктор Таслаков, областният координатор и втори в кандидат-депутатската листа. Г-н Таслаков е магистър по мениджмънт и културен туризъм, има специализации в областта на публичната администрация, човешките ресурси и европейските политики; зам.- областен управител на област Ловеч в периода 2003-2009 г., бизнесмен и председател на спортен клуб по фехтовка.

В ЛИСТАТА на „Републиканци за България“ за Ловешка област са още: Красимира Пъдешка-Аманфо – магистър по счетоводство и финансов контрол, с допълнителни обучения и практики в журналистиката, рекламата и връзки с обществеността, дългогодишен журналист в телевизия „Оптиспринт“; Силвия Ангелова – магистър по индустриален мениджмънт, технически сътрудник, управител склад; Галина Джамбазова – завършва магистратура по мениджмънт и маркетинг в УНСС, от 13 години работи в банковата сфера като регионален мениджър за област Ловеч; Цветомир Пейков – бакалавър туризъм, с опит в областта на търговията и административното обслужване; Радко Радков – магистър по международни икономически отношения, с опит в областта на търговията и транспорта; Добри Якимов – със средно специално образование, техник, в момента работи като животновъд; Велина Генчева – магистър по инженерна логистика с опит в областта на supply chain, транспорта, логистиката и корпоративните комуникации; Мария Павлова – завършила е Техническия университет в Габрово, има специализации в областта на човешките ресурси, комуникации и връзки с обществеността, държавна власт и административен мениджмънт.

ВАШИТЕ ВЪПРОСИ, идеи и предложения може да споделите с нас и на страницата във фейсбук „Републиканци за България“, Ловеч.

За държава с правила!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Начало

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |