40-годишният Ивайло Славков е новият полицейски шеф на Троян

* Троянският полицай №1 е завършил Академията на МВР и от 2004 г. е на работа в тукашното РУ на МВР, сектор икономическа полиция
* Областната дирекция на МВР - Ловеч оглави комисар Цветозар Цанков
гл. инсп. Ивайло Славков

Рокади

НА 8 МАРТ, със заповед на вътрешния министър бе извършена смяна на върха в Районното управление на МВР, Троян – досегашният началник главен инспектор Радостина Петкова, която пое управлението през лятото на 2016 г., бе заменена от главен инспектор Ивайло Славков. Новият полицай №1 на Троян е роден през 1981 г. в Троян, завършил е средното си образование в родния град и Академията на МВР - София, профил „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“; има и втора магистърска степен – по право, от Великотърновския университет. От 2004 г. е на работата в РУ на МВР - Троян, сектор икономическа полиция, където го заварва и настоящото повишение.

ДВЕ седмици по-рано, на 23 февруари, пак с министерска заповед рокада бе извършена и в ръководството на Областната дирекция на МВР, Ловеч – началникът старши комисар Милен Маринов бе освободен и неговото място зае комисар Цветозар Цанков (р. 1971 г.), досегашен ръководител на отдел „Криминална полиция“ в дирекцията. По неофициална информация вече бившият полицейски шеф на Троян гл. инсп. Петкова е получила назначение като разследващ полицай в Габрово, а ловешкият й колега е излязъл в пенсия.

***

гл. инсп. Радостина Петкова

ДА ПРИПОМНИМ. В своите близо пет години начело на полицията в Троян гл. инсп. Радостина Петкова продължи демократичния стил на работа, характерен за предшествениците й Марин Ичев и Петър Яшев, и двамата в момента действащи адвокати. В нейния мандат се усети отчетливо затягане на контрола за движение по пътищата, продължено бе и традиционно доброто взаимодействие с общинската администрация. И още – с европейски средства (по ОП „Региони в растеж“, 2014-2020, процедурата „Повишаване на енергийната ефективност - 2“, проект с бенефициент Община Троян) бе извършено обновяване и модернизиране на сградния комплекс на РУ на МВР - Троян.

Т21

Още по темата:

10 коментара:

Z@Q каза...

Да издадеш такава заповед точно на 8 ми март по отношение на една жена означава, че или си много глупав или много долен!

Unknown каза...

Ff

Unknown каза...

ДА ИЗДАДЕШ ТАКАВА ЗАПОВЕД ТОЧНО НА 8-МИ МАРТ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЕДНА ЖЕНА, ОЗНАЧАВА, ЧЕ ИЛИ Е МНОГО ГЛУПАВА, ИЛИ Е МНОГО ДОЛНА!!!....

Niki731 каза...

Може да го заслужава!!!

Unknown каза...

....може водата да е мокра?! Кой знае?

Z@Q каза...

Първо тя е човек и жена, А ЗАЩО НЕ НАПИСА, ТОЗИ ТЕКСТ, ЧЕ И С НОРМАЛЕН ШРИФТ, ДОКАТО ТЯ БЕ ШЕФ НА ООЛИЦИЯТА, щом това ти е мнението?!

Unknown каза...

....да тя е човек и жена, но това е второ. Първо, това е „манерката” от Дебнево!!!... И замислял ли си се уважаеми, защо тя направи толкова много мизерии в общността? Защото беше шеф на „ООЛИЦИЯТА”! Сега с интерес ще наблюдаваме нататъшното и развитие. Който сее бури ще жъне урагани...Новия Началник изглежда професионалист. Назначен е директно от Министерството. Дано оправдае високото доверие. Дано „манерката” му служи за пример-как рано или късно каляската става тиква,как само професионалното,далновидно,човеколюбиво поведение може да те направи уважаван. Да даде солиден фундамент за бъдещето-в обществото,в политиката,навсякаде....Когато
умния човек се издигне,той си казва: -..ха, провървя ми! Сега ще се постарая да направя добродетел в общността. Да поправя неправдите,да убедя с делата си несъгласните. Да наложа порядък! Когато тъпака по някаква причина се издигне,той си казва: -..ха най после ме оцениха!!!...Сега ще разгоня фамилията на всички по слаби. На всички които не ме харесват и ми противоречат!„..ще им покажа как стоят нещата.” Пагонът,драги е официалност,инструмент за пример и порядък, а не за диктат и реваншизъм! Защото всички ние в същината си сме еднакви. Ядем,серем,пърдим,кървим....Точно както се пееше в онази песен на Тони Дачева. ;)

Z@Q каза...

Досрамяло те е този път да се афишираш, а има и за какво-преправил си написаното от мене!

Unknown каза...

Разбери кой съм, кажи на „манерката” и ми подгонете гарес..... -тва правите вече няколко години. Основно занимание! Виж как сте ги наплашили....не смеят да пишат ,а как я наричат иначе майко мила....компа се рестартира от срам!

Unknown каза...

Тъпа ли е или долна? Това е въпроса. Ако е тъпа - ОК! Грешка-прошка. За другия път ще знае. Само,че тя е егоцентричка и ще каже: -не съм тъпа,долна съм! Еее, щом решаваш (въпреки,че си държавен служител) на тва хоро да играеш, че го играш до край! Само дано не се счупи клона на Системата, че падаш направо в тъмната гора, а там-страшно! Там бродят хитри лисици, долни язовци, мечки-садисти,добре организирани вълци!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |