Подарък за първолаците в ОУ „Иван Хаджийски“

* За всеки от малчуганите – брандирана раничка, пълна догоре с необходимите пособия за най-малките школари * 169 са първокласниците в общината за новата учебна година
Звънецът бие
НА 15 СЕПТЕМВРИ троянското ОУ „Иван Хаджийски“ – най-централното и най-старо троянско школо, наследник на прочутото възрожденско Жълто училище – ще посрещне първолаците си със сериозен подарък. Всеки от малчуганите, които за пръв път прекрачват училищния праг, ще получи ученическа раница, брандирана с надписа „ОУ „Иван Хаджийски“, гр. Троян“ (надписът е подарък от най-голямата троянска фирма – „Калинел“ ЕООД).

РАЗБИРА СЕ, раничката ще е пълна с всичко необходимо за най-малките школари – несесер, тетрадки, химикалки и най-различни други ученически пособия. И от нас – браво!

ОБЩО 169 са първокласниците в община Троян за новата учебна 2020/21 година, а всички ученици в десетте училища в общината – 2407, сочат данните, предоставени от общинската администрация. Но големият въпрос сега е друг и той не е само троянски – как ще се справят училищата с противоепидемичните изисквания (носенето на маски, спазването на социална дистанция, изолаторите) и ще проработят ли тези изисквания.

1 Коментара:

Неутрално каза...

Школари ??? Брандирани ?!!!! Недейте така точно на първия учебен ден , искрено Ви моля !

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |