Пролетна носталгия по Троян

* „Толкова ми липсва да зърна пролетта в Троян, направо вече ще се поболея... Защо не пуснете някаква малка пролетна фотогалерия в сайта, за нас, които само в главите си сме там“
Няма как!
ТАКА кръстихме тази актуална, от 25 април, троянска цветна феерия. Защото ни я подсказа/поръча нашата читателка и приятелка столичанка, но с троянска жилка Мая Люцканова, която сега няма как да е в любимия Троян. 

„ТОЛКОВА ми липсва да зърна пролетта в Троян, направо вече ще се поболея. Разгледах пролетната изложба на галерията онлайн. Мисля си, защо не пуснете някаква малка пролетна фотогалерия в сайта на Т21, за нас, които само в главите си сме там, но, уви, телата ни стоят на други места. Или поне ми снимайте и ми пратете троянските лалета по дворчетата, каквито и аз имам в моето и които за пръв път няма да видя!“, ни написа в краткото си писъмце по електронната поща г-жа Люцканова.

ИЗПЪЛНЯВАМЕ заръката с удоволствие и съмишленичество. А и този цветен троянски взрив някак фино, красиво и деликатно, но с нетърпящ възражение тон и огромна убедителност ни казва най-важното – че хубавото е повече от лошото и че коронавирусът и подобните не могат да се противопоставят на живота, и на радостта. Няма как! Пролет е!

Т21
Всички снимки са от централната част на Троян – 
площад, улици, дворчета, 25 април 2020 г.
 



0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |