D2 с Дидо в „Библиотеката“ в петък

* Концертът в Троян е част от акустично клубно турне на култовата беге рок банда в 15 града на страната, започнало от Велинград и завършващо в Пловдив
Предстоящо
НА 28 ФЕВРУАРИ, петък (22:00 ч.), една от емблематичните беге рок банди – D2 с Дидо, ще изнесе концерт в Троян; мястото – бар клуб „Бибилиотеката“, троянското кътче, за радост не е единственото, свободно от чалга, което няколко години вече ни радва с изявите на живо на големите имена от родната рок и джаз сцена (чудим се как го прави и сваляме шапка на собственичката, че не спира, за което възхищението и поздравленията ни са неизменни! – бел. ред.).

КОНЦЕРТЪТ на D2 в Троян е в рамките на националното акустично клубно турне на групата в 15 града на страната, започнало в началото на месеца от Велинград и планирано да приключи на 4 април в „Jack Daniel’s Club“ в европейската столица на културата за 2019 г. Пловдив.

„АКУСТИЧНИЯТ репертоар е специално подбран за това турне и включва песните на групата, превърнали я в любима на цяла България. Верни на собствените си стандарти за качество, D2 ще предложат на почитателите си и един разнообразен и класически сет лист“, поясняват организатори. Част от песните, които ще прозвучат в различен акустичен вариант, са вече превърналите се в родни класики „Ледено момиче”, „100 години”, „Нямаше кой да ни каже”, „Марс”, „Две следи”, „Ако някога” и много други. Националното акустично турне на D2 се реализира с медийната подкрепа на БГ Радио и Радио Z-Rock.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |