Мъж май наби таксиметраджия някъде в Троян на 23-ти сабаален

* Пак по малките часове на 23 февруари 24-годишен мъж е убил бабичка с брадва в дома й и й е изял вечерята, няма данни това да е същият извършител, набил таксиметраджията
Хубава работа, 
ама троянска/ловешка
В РУ НА МВР - Троян е образувано досъдебно производство и за срок от 24 часа е задържан 24-годишен мъж, по подозрение, че около 4:15 ч. на 23 февруари е нанесъл побой на таксиметров шофьор, който го е возил в автомобила си. Водачът на автомобила е прегледан в болнично заведение и е оставен за наблюдение.

Информация от ОД на МВР - Ловеч

Бел. ред. Това по-горе е официалното прессъобщение от ОД на МВР - Ловеч: няма инициали (на извършителя), няма име на фирмата, няма конкретно място, няма нищо. Питали сме неведнъж какъв е ефектът от подобни "прессъобщения", отговорът на униформените – толкова позволявал законът; кой закон, кой да ти каже?! А че така подозренията падат върху всички, включително и върху незамесените и невиновните, че превенцията е нулева, че порицанието към извършителя не е никакво порицание, голяма работа!? Затова ще си позволим да допълним информацията – има подозрение, че някъде в Троян май, пак по малките часове на 23 февруари, 24-годишен мъж е убил бабичка с брадва в дома й и й е изял вечерята, няма данни това да е същият извършител, набил таксиметраджията.

Т21

1 Коментара:

Unnamed каза...

Е добре де.. Ама и статията няма автор. Хем се сърдите на полицията, хем същите "троянски" работи правите.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |