Петър Чухов и Иван Христов в Троян

* Гостуването на бардовете е по покана и с домакинството на галерия „Серяковата къща“; музикално-поетическият им пърформанс ще е
 на 4 юли, четвъртък, 17:30 ч.

Предстоящо

ДВАМАТА бардове (поети и музиканти едновременно) Петър Чухов и Иван Христов от етно рок формацията „Гологан“, ще представят най-новите си книги и току-що излезлият диск на групата в Троян, галерия „Серяковата къща“, на 4 юли, четвъртък, от 17:30 ч. Гостуването е по покана и с организацията на галерията, а публиката ще присъства на един уникален спектакъл – своеобразен музикално-поетически пърформанс. В който думите са преплетени със звуците на кавал и китара. Любовни или полулюбовни стихове и мелодии? Елате и ще разберете!

КРАТКА ВИЗИТКА. Петър Чухов е роден през 1961 г. в София. Автор е на 11 стихосбирки, 3 книги с проза и книга за деца. Творбите му са преведени на 19 езика и публикувани в над 20 държави. Носител на множество наши и чужди награди. Пише музика и текстове, свири в различни рок-групи. Член е на Управителния съвет на Българския П.Е.Н. център и на неказионното Сдружение на български писатели. Иван Христов е роден през 1978 г. в гр. Борово. Автор е на стихосбирките „Сбогом, деветнайсти век“, „Бдин“, „Любовен речник“ и най-новата „Американски поеми“, както и на академичната монография „Кръгът „Стрелец“ и идеята за родното“. В момента работи в Института за литература при БАН.

Галерия „Серяковата къща“

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |