Община Троян – Заповед за 24 май

ОБЩИНА ТРОЯН

ЗАПОВЕД
№ 538/16.05.2019 г.

На основание чл.44, ал.2 от ЗМСМА, с цел опазване живота и здравето на гражданите, недопускане настъпването на ПТП, спазване разпоредбите на ЗДвП и постигане оптимална организация на движението по случай 24-ти май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост

НАРЕЖДАМ

1. За времето от 10:40 ч. до 11:00 ч. на 24.05.2019 г. ЗАБРАНЯВАМ движението на ППС по ул. „Любен Каравелов“ в участъка от НУ „Кирил и Методий“ до кръстовище на ул. „Любен Каравелов“ с ул. „Стара Планина“.

2. За времето от 10:50 ч. до 11:00 ч. на 24.05.2019 г. ЗАБРАНЯВАМ движението на ППС по ул. „Стара Планина“ в участъка от кръстовище на ул. „Любен Каравелов“ с ул. „Стара планина“ до кръстовището на ул. „Стара Планина“ с ул. „Васил Левски“. Движението на ППС по забранените участъци да се възстановява непосредствено след преминаването на празничното шествие.

3. За времето от 11.00 часа до 11.30 часа на 24.05.2019 г. ЗАБРАНЯВАМ движението на ППС по ул. „Васил Левски“ в участъка от кръстовище на ул. „Васил Левски“ с ул. „Стара Планина“ до кръстовището на ул. „Васил Левски“ с ул. „Симеон Велики“.
Движението на ППС по забраненият участък да се възстановява непосредствено след преминаването на празничното шествие.
   
4. Временно ЗАБРАНЯВАМ спирането на таксиметрови автомобили на стоянката, на ул. „Васил Левски“ – централна градска част от тото-пункта до пресечката с ул. „Симеон Велики“.

Контрол по изпълнението на Заповедта възлагам на началника на РУ на МВР – Троян и на Розалина Русенова, зам.-кмет на община Троян.

Настоящата заповед да се публикува на интернет страницата на Община Троян и на интернет страницата на вестник „Троян 21”.

Заповедта да се доведе до знанието на заинтересованите лица.

Донка Михайлова,
кмет на община Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |