Промяната на Европейския съюз е необходима

* Сергей Станишев: „Време е БСП да даде нова перспектива и бъдеще на хората за излизане от безпътицата и бедността. Заедно можем да променим България и Европа към по-добро“
ЕИ 2019
„КОЛКОТО повече  хора се явят да гласуват на евроизборите, толкова по-добре за България и Европа. От тези избори зависи много дали ще тръгнат едни нови процеси в страната ни, дали ще има предсрочни парламентарни избори. Най-големият риск е пасивността на хората в България. Ако искаме промяна на Европа, трябва да гласуваме. От 25 години Европа се управлява от десните. Няма защо да се чудим защо няма социална държава. Това, което се случва в Европейския съюз, пряко влияе върху държавата ни и върху нашето родно място.“ Това заяви председателят на Партията европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев на среща с избиратели в Троян на 16 май.

ТОЙ ДОПЪЛНИ, че е естествено да има недоволство в страната ни, тъй като 42% от българите са под или на границата на бедността. Според него политиката е въпрос на избор – кое да поставиш като приоритет. Партията на европейските социалисти се застъпва за една по-социална Европа, за правото на всеки на социална защита, за правото на работа, за правото на достойни доходи и старини. Станишев бе категоричен, че има начин дори при сложна социална ситуация да се увеличават доходите на хората. Не на последно място той изтъкна, че европейските социалисти ще се борят за единна Европа, а не както е в момента „Европа на две скорости“.

„ТРЯБВА да имаме високи стремежи за високи доходи. Трябва да се подпомага малкия и среден бизнес. И социалистите в Европейския съюз ще се борим за това. Всички, които работят в чужбина, казват: „Направете така, че да се върнем в България!“. Ние от БСП ще се борим за това. Защото най-голямото богатство на страната ни са хората. С този зашеметяващ демографски срив не можем да растем икономически. Нужни са ни специалисти във всички области“, каза още лидерът на европейските социалисти. Станишев завърши срещата си в Троян с думите: „Каузата на левицата в България и Европа е СПРАВЕДЛИВОСТ И ПРОМЯНА! Време е БСП да даде нова перспектива и бъдеще на хората за излизане от безпътицата и бедността. Заедно можем да променим България и Европа към по- добро“.

БСП - Троян



ГЛАСУВАЙТЕ С НОМЕР 18 НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРЛАМЕНТ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТТА И ПРОМЯНАТА!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |