Силвия ще се движи без чужда помощ, нужни са още 1300 лв.

Силвия Георгиева
Зов за помощ Актуализиран

48-годишната ни съгражданка Силвия Георгиева – която преди 8 години получи тежък мозъчен кръвоизлив и благодарение на добри и щедри троянци й бяха направени две животоспасяващи операции в Турция и последваща рехабилитация в България – може да започне да се движи без чужда помощ. Устройството, позволяващо това да се случи, се предлага от Центъра по рехабилитация (София, ул. „Чепино“ 1, тел. 0879/892479), но сумата от 3300 лв. е непосилна за Силвия и майка й Пенка, която се грижи за дъщеря си.

С подкрепата на народния представител д-р Валя Александрова са осигурени 2000 лв. от социалното министерство, които ще бъдат приведени директно на Центъра по рехабилитация. Но за да стане покупката факт и Силвия да получи мечтаното устройство, което ще й даде шанс за нормален живот, са нужни още 1300 лв. лв.

„Много хора ни помогнаха, има добри хора. Но сега удряме на камък, а това е шансът на Силвия, шансът й за по-нормален живот, и сами не можем да се справим, просто няма как да набавим тези пари. Моля ви, помогнете ни, всяко левче е от значение за нас“, е апелът на майката.

Ако решите да помогнете, обадете се на
 тел. 0886/474391, Пенка

Банкова сметка, в лева:
Банка ДСК ЕАД, Троян
IBAN: BG03STSA93000018178903
BIC: STSABGSF
Пенка Атанасова Дорджакова

Още по темата:

1 Коментара:

Vania каза...

Ул." Чепино" 1 е адресът, а не "Читино". Обадих се на този център по рехабилитация и отговорът им е: "Може да се подадат документи към фонд социална закрила към социално министерство. Отпуска се помощ до 2000 лева ежегодно.". Силвия не е ли подала такива документи?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |