Деси и Цвети с медали от Световното по самбо за студенти и кадети

* Призьорките са възпитанички на Клуба по джудо и самбо „Чавдар“ (Троян) и това е поредното им световно отличие
Отличници
Деси с медал през рамо, вдясно – Цвети с треньора Николай Матев, СП 2018, Нови сад
НА СВЕТОВНОТО първенство за студенти и кадети 2018, провело се в Нови сад, Сърбия (3-5 декември), две троянски момичета – Десислава Цонева и Цветелина Маринова, спечелиха медали в своите възрастови групи и категории. И двете призьорки са възпитанички на троянския Клуб по джудо и самбо „Чавдар“ и треньора Николай Матев.

ДЕСИ, която е студентка в НСА, бе на крачка от върха и се окичи със среброто в категория до 72 кг. При кадетите Цвети е бронзова в категория до 65 кг. И за двете троянски състезателки това е пореден световен медал в самбото. Деси спечели бронзови отличия на СП за юноши и девойки в Кипър през 2013 г. и Латвия през 2015 г. и на СП за младежи през 2017 г. в Сърбия; Цвети грабна титлата и се окичи със злато на Световното ученическо първенство в Русия през 2018 г. И от нас – честито!

Т21

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |